Nagyvállalatokra szabva

Amennyiben vállalata évek óta használt vállalatirányítási platformja nem felel meg a növekvő igények által támasztott követelményeknek az jelentősen visszafoghatja vállalatát, ezáltal konkurensei könnyen versenyelőnyre tehetnek szert. A Microsoft Dynamics AX rugalmasan alkalmazkodik az új üzleti folyamatokhoz, lehetővé teszi az új piaci igények kiszolgálását. Hosszútávú biztosíték cége növekedéséhez.

Fejleszthető platform
A Microsoft Dynamics AX támogatja az egyes modulok tovább fejlesztését, a horizontális alkalmazási területeken (pénzügyek-, humán erőforrások, ellátásilánc-kezelés stb.) elérhető funkciók bővítési lehetőségeit.
Rugalmas megoldás
Előnye, hogy dolgozói szinten is hatékonyabb működést tesz lehetővé, hiszen a szerepkörökre szabott információk és naprakész feladatok gyorsan elérhetők. Logikailag jól felépített, rugalmas és proaktív munkavégzést eredményez.
Átlátható rendszer
Transzparencia jelen esetben a láthatóságot (átláthatóságot) és elérhetőséget jelenti, vagyis ennek biztosítását, amely a vállalatok számára ma a hatékony piaci működés elengedhetetlen feltétele.

Nagy adatforrásból stratégiai döntések

Nagy adatforrásból stratégiai döntések

Kezelje a nagy adatmennyiséget könnyebben, mint valaha! Ahhoz, hogy cége növekedni tudjon, kulcsfontosságúak a naprakész és pontos vezetői riportok.

Itt lép a képbe a Microsoft Dynamics AX, amely pontosan és rugalmasan is jeleníti meg a cég teljes adatmennyiségét, hogy Ön a tervezéshez, stratégiai lépésekhez minden időben valós, napra kész információval bírjon. Minden szerepkör számára testreszabott riport készíthető, amely szabadon alakítható minden felhasználónak.

Minden adat egy helyről

Adatból stratégia
Minden adat rendelkezésére áll a sikeres stratégia kialakításához.
Zéró manuális munka
Egy helyen, automatizáltan gyűlik össze minden adat.
Teljes kontroll
Minden adatot és folyamatot kontrollálhat.

 • A Microsoft Axapta vállalatirányítási rendszert választottuk, és nem bántuk meg. Kiválasztásakor a gyorsaság, a rugalmasság és az internetes lehetőségek mellett fontos szempont volt, hogy a számítógéppel dolgozók magukénak érzik-e a rendszert, amivel dolgozni nem terhet, hanem könnyebbséget jelent. Használatával folyamataink átláthatóbbá, hatékonyabbá, gördülékenyebbé válnak.
  Poroszka Ottó
  Marso Kft.
 • Az adatrögzítés minden esetben csak egyetlen munkahelyen történik, aminek eredménye azonban minden szálon végigfut, így végül ugyanazokat az információkat tudjuk kinyerni minden részlegnél. Lecsökkent a hiányzó információk száma és gyakorlatilag megszűntek a duplikált adatbevitelből eredő eltérések.
  Lepenye Gábor
  Ico Zrt.
 • A vonalkódolvasós PDA-knak köszönhetően nem függünk többé az emberierőforrás-tényezőktől, az idényben foglalkoztatottak is azonnal megkezdhetik a munkát, ami a létszám forgalomhoz illeszkedő, rugalmas alakításával együtt komoly költségmegtakarítást jelent. Az online rendszer pedig a hibákat és az ezekből eredő anyagi vagy presztízs veszteséget is minimalizálja.
  Varró Zoltán
  HANSA-Kontakt Kft.

A Microsoft Dynamics AX az egyetlen racionális választás az SAP-val szemben

Az AX a legjobb választás az SAP ellenében, hiszen rugalmas, testre szabható, könnyen megtanulható, költséghatékonyabban üzemeltethető, ezért már rövidtávon is kifizetődőbb.

Az AX a növekedő cégeknek készült, olyan vállalatirányítási rendszer, ami mindent kiszolgál, ezáltal stratégiai szintlépést tesz lehetővé. Ezzel szemben az SAP drágább és rugalmatlanabb, mind a bevezetés, mind a testreszabás, mind a fenntartás terén. Az SAP egyedi fejlesztései jelentősen drágábbak.

Részletes összehasonlításért látogasson el az alábbi oldalakra:

http://www.dynamicsakademia.hu/erp/sap-vs-microsoft-dynamics/

http://www.dynamicsakademia.hu/axapta/sap-hana-r3-microsoft-dynamics-ax-valtas-csere/

A sikeres bevezetést sikeres tanácsadóink garantálják

Éveken át tartó kemény munkával törekedtünk arra, hogy az ügyfeleink igényeit maradéktalanul kielégítésük. A legjobbakká akartunk válni és ezzel értük el, hogy 2005-re Magyarország legnagyobb Microsoft Dynamics AX forgalmazójává váltunk.

Tapasztalt munkatársak

A COSMO CONSULT (korábban XAPT Solutions) sikerességét a munkatársaink szavatolják, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek az integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésében, a projektek menedzselésében, különböző iparági megoldások szállításában és támogatásában.

A tizenöt évnyi szakmai tapasztalat garantálja, hogy ügyfeleink tőlünk a legfelkészültebb, tanácsadók és fejlesztők munkáját fogja megkapni, és minden olyan bevált gyakorlatot és megoldást, amely más cégeknél már sikeresnek bizonyult.

Testreszabás

A Microsoft Dynamics AX kifejezetten a nagyvállalatok számára kialakított, széleskörű funkcionalitással bíró vállalatirányítási megoldás, amely a legkülönbözőbb iparágakba tartozó cégek működését és üzleti folyamatait támogatja.

Az egyedi igényekre egyedi fejlesztéssel válaszolunk: a rendszer sajátossága, hogy könnyen illeszthető az Ön iparágához, teljes mértékben személyre (vállalkozásra) szabható, emellett kiválóan integrálhatók a külső szoftverekkel. Jó hírünk, hogy a Microsoft Dynamics AX kezelése rendkívül felhasználóbarát, minden népszerű Microsoft termékkel összehangoltan működik és felhőből is elérhető.

Microsoft Dynamics AX üzemeltetés, support

Hosszútávú stratégiai támogatás

Hiszünk abban, hogy a meglévő Dynamics AX rendszerét hosszú távú üzleti stratégiájának szolgálatába lehet állítani! Az alábbi linken összegyűjtöttük Önnek, hogy miért éri meg meglévő Microsoft Dynamics AX rendszerét a COSMO CONSULT-nál üzemeltetnie: 10 jó oka is van rá, hogy Microsoft Dynamics AX rendszerét a COSMO-nál üzemeltesse.

Microsoft Dynamics AX support

Finance and Operations

Finance and Operations

Microsoft Dynamics AX

Töltse le termékismertetőnket és tekintse át a Finance and Operations (korábban: Microsoft Dynamics AX) felépítését, legfontosabb moduljait, funkcióit, szolgáltatásait és előnyeit.

Ügyfeleink

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések


Kapcsolódó blogposztok