Nagyvállalatokra szabva

Amennyiben vállalata évek óta használt vállalatirányítási platformja nem felel meg a növekvő igények által támasztott követelményeknek az jelentősen visszafoghatja vállalatát, ezáltal konkurensei könnyen versenyelőnyre tehetnek szert. A Microsoft Dynamics AX rugalmasan alkalmazkodik az új üzleti folyamatokhoz, lehetővé teszi az új piaci igények kiszolgálását. Hosszútávú biztosíték cége növekedéséhez.

Fejleszthető platform
Az ERP rendszer támogatja az egyes modulok tovább fejlesztését, a horizontális alkalmazási területeken (pénzügyek-, humán erőforrások, ellátásilánc-kezelés stb.) elérhető funkciók bővítési lehetőségeit.
Rugalmas megoldás
Előnye, hogy dolgozói szinten is hatékonyabb működést tesz lehetővé, hiszen a szerepkörökre szabott információk és naprakész feladatok gyorsan elérhetők. Logikailag jól felépített, rugalmas és proaktív munkavégzést eredményez.
Átlátható rendszer
Transzparencia jelen esetben a láthatóságot (átláthatóságot) és elérhetőséget jelenti, vagyis ennek biztosítását, amely a vállalatok számára ma a hatékony piaci működés elengedhetetlen feltétele.

Nagy adatforrásból stratégiai döntések

Nagy adatforrásból stratégiai döntések

Kezelje a nagy adatmennyiséget könnyebben, mint valaha! Ahhoz, hogy cége növekedni tudjon, kulcsfontosságúak a naprakész és pontos vezetői riportok.

Itt lép a képbe a Microsoft Dynamics AX, amely pontosan és rugalmasan is jeleníti meg a cég teljes adatmennyiségét, hogy Ön a tervezéshez, stratégiai lépésekhez minden időben valós, napra kész információval bírjon. Minden szerepkör számára testreszabott riport készíthető, amely szabadon alakítható minden felhasználónak.

Esettanulmány: Microsoft Dynamics AX a HUNLAND-nál

Esettanulmány: Microsoft Dynamics AX a HUNLAND-nál

Büszkék vagyunk rá, hogy immár hetedik éve folyamatos az együttműködés a Hunlanddal, és a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer sikeresen biztosítja a 35 cégből álló cégcsoport mindennapi működését. További részletek ügyfelünkről és a bevezetett rendszerről a videóban!

Minden adat egy helyről

Adatból stratégia
Minden adat rendelkezésére áll a sikeres stratégia kialakításához.
Zéró manuális munka
Egy helyen, automatizáltan gyűlik össze minden adat.
Teljes kontroll
Minden adatot és folyamatot kontrollálhat.

 • A Microsoft Axapta vállalatirányítási rendszert választottuk, és nem bántuk meg. Kiválasztásakor a gyorsaság, a rugalmasság és az internetes lehetőségek mellett fontos szempont volt, hogy a számítógéppel dolgozók magukénak érzik-e a rendszert, amivel dolgozni nem terhet, hanem könnyebbséget jelent. Használatával folyamataink átláthatóbbá, hatékonyabbá, gördülékenyebbé válnak.
  Poroszka Ottó
  Marso Kft.
 • Az adatrögzítés minden esetben csak egyetlen munkahelyen történik, aminek eredménye azonban minden szálon végigfut, így végül ugyanazokat az információkat tudjuk kinyerni minden részlegnél. Lecsökkent a hiányzó információk száma és gyakorlatilag megszűntek a duplikált adatbevitelből eredő eltérések.
  Lepenye Gábor
  Ico Zrt.
 • A vonalkódolvasós PDA-knak köszönhetően nem függünk többé az emberierőforrás-tényezőktől, az idényben foglalkoztatottak is azonnal megkezdhetik a munkát, ami a létszám forgalomhoz illeszkedő, rugalmas alakításával együtt komoly költségmegtakarítást jelent. Az online rendszer pedig a hibákat és az ezekből eredő anyagi vagy presztízs veszteséget is minimalizálja.
  Varró Zoltán
  HANSA-Kontakt Kft.

A Microsoft Dynamics AX az egyetlen racionális választás az SAP-val szemben

Az AX a legjobb választás az SAP ellenében, hiszen rugalmas, testre szabható, könnyen megtanulható, költséghatékonyabban üzemeltethető, ezért már rövidtávon is kifizetődőbb.

Az AX a növekedő cégeknek készült, olyan vállalatirányítási rendszer, ami mindent kiszolgál, ezáltal stratégiai szintlépést tesz lehetővé. Ezzel szemben az SAP drágább és rugalmatlanabb, mind a bevezetés, mind a testreszabás, mind a fenntartás terén. Az SAP egyedi fejlesztései jelentősen drágábbak.

Részletes összehasonlításért látogasson el az alábbi oldalakra:

http://www.dynamicsakademia.hu/erp/sap-vs-microsoft-dynamics/

http://www.dynamicsakademia.hu/axapta/sap-hana-r3-microsoft-dynamics-ax-valtas-csere/

A sikeres bevezetést sikeres tanácsadóink garantálják

Éveken át tartó kemény munkával törekedtünk arra, hogy az ügyfeleink igényeit maradéktalanul kielégítésük. A legjobbakká akartunk válni és ezzel értük el, hogy 2005-re Magyarország legnagyobb Microsoft Dynamics AX forgalmazójává váltunk.

Tapasztalt munkatársak

A COSMO CONSULT (korábban XAPT Solutions) sikerességét a munkatársaink szavatolják, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek az integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésében, a projektek menedzselésében, különböző iparági megoldások szállításában és támogatásában.

A tizenöt évnyi szakmai tapasztalat garantálja, hogy ügyfeleink tőlünk a legfelkészültebb, tanácsadók és fejlesztők munkáját fogja megkapni, és minden olyan bevált gyakorlatot és megoldást, amely más cégeknél már sikeresnek bizonyult.

Testreszabás

A Microsoft Dynamics AX kifejezetten a nagyvállalatok számára kialakított, széleskörű funkcionalitással bíró vállalatirányítási megoldás, amely a legkülönbözőbb iparágakba tartozó cégek működését és üzleti folyamatait támogatja.

Az egyedi igényekre egyedi fejlesztéssel válaszolunk: a rendszer sajátossága, hogy könnyen illeszthető az Ön iparágához, teljes mértékben személyre (vállalkozásra) szabható, emellett kiválóan integrálhatók a külső szoftverekkel. Jó hírünk, hogy a Microsoft Dynamics AX kezelése rendkívül felhasználóbarát, minden népszerű Microsoft termékkel összehangoltan működik és felhőből is elérhető.

Microsoft Dynamics AX üzemeltetés, support

Hosszútávú stratégiai támogatás

Hiszünk abban, hogy a meglévő Dynamics AX rendszerét hosszú távú üzleti stratégiájának szolgálatába lehet állítani! Az alábbi linken összegyűjtöttük Önnek, hogy miért éri meg meglévő Microsoft Dynamics AX rendszerét a COSMO CONSULT-nál üzemeltetnie: 10 jó oka is van rá, hogy Microsoft Dynamics AX rendszerét a COSMO-nál üzemeltesse.

Microsoft Dynamics AX support

Finance and Operations

Finance and Operations

Microsoft Dynamics AX

Töltse le termékismertetőnket és tekintse át a Finance and Operations (korábban: Microsoft Dynamics AX) felépítését, legfontosabb moduljait, funkcióit, szolgáltatásait és előnyeit.

Ügyfeleink

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések


Kapcsolódó blogposztok