Átfogó támogatás az ügyfelek kezeléséhez

Következetesség és hűség megteremtése
Lássa el mindig ügyfeleit a szükséges információkkal, és biztosítson az elvárásaiknak megfelelő, gördülékeny szolgáltatást.
Könnyítse meg saját dolgozói munkáját
Az intelligensebb döntéshozatal és a kiváló szolgáltatási színvonal érdekében, ügyfélkapcsolati munkatársai kapjanak meg minden információt, egyetlen ügyfélszolgálati szoftveren belül.
Használjon könnyen adaptálható motort
Reagáljon gyorsan az ügyfelek és a piac igényeinek változására egy gyorsan alkalmazkodó, beépített digitális intelligenciával rendelkező, felhőalapú környezettel.

qwe
Fejlessze az ügyfélszolgálatát jobb automatizációval és nyomon követéssel! A Dynamics 365 for Customer Service lehetővé teszi a vevői elégedettség növelését a vevői ügyek nyomon követésével és rögzítésével, a szolgáltatásszint fenntartásával és a szolgáltatási feltételek kezelésével.

Nyerje el ügyfelei bizalmát egy életre!

Biztosítson világszínvonalú kiszolgálást ügyfeleinek, hogy elnyerje hűségüket. A Dynamics 365 ügyfélszolgálati alkalmazása egységesíti a vállalatról alkotott képet – önkiszolgáló, P2P és ügyféltámogatással kiegészített szolgáltatás esetén egyaránt.

Ügyfélkapcsolatok építése

Ügyfélkapcsolatok építése

Annak érdekében, hogy ügyfélkapcsolati munkatársai bármikor, bármilyen csatornán keresztül kiszolgálhassák az ügyfeleket, biztosítson a számukra minden eszközt, amire szükségük lehet. Ügyfélszolgálati alkalmazásként, a rendszer – összefogva a különböző ügyfélkapcsolatokat – egyetlen közös platformon teszi elérhetővé az információkat, így következetesen minden ügyfélszolgálati munkatárs személyre szabott kiszolgálásban részesítheti partnereit.
Ügyfélportál

Ügyfélportál

Könnyítse meg ügyfelei dolgát, ha saját maguk szeretnének megtalálni információkat. Az ügyfélszolgálati alkalmazás segítségével egy kereshető tudásbázissal, és hasonló helyzetben lévő ügyfeleket összekötő közösségi térrel felszerelt önkiszolgáló portál használata is biztosítható. Szükség esetén, az ügyfelek innen zökkenőmentesen átvezethetők az ügyféltámogatás felé is.
Egységes felület

Egységes felület

Biztosítsa ügyfélszolgálati dolgozói számára, hogy számítógépükön vagy mobil eszközükön egyetlen helyről kezelhessék az ügyfelekkel végzett összes kommunikációs feladatot. Más ügyfélszolgálati szoftverekkel ellentétben a Dynamics 365 megoldása egyetlen nézetből teszi elérhetővé az összes információt, a script-írástól kezdve a címzésen át az ajánlásokig, így a munkatársak gyors, személyre szabott szolgáltatást tudnak nyújtani.
Beépített BI

Beépített BI

Az ügyfélszolgálati modul analitikai funkciójának köszönhetően nyújtson előrelátó és proaktív szolgáltatást az ügyfeleknek. A megoldás interaktív műszerfalai és adatmegjelenítő eszközei átfogó képet nyújtanak mérőszámai alakulásáról, így könnyebben felismerheti a trendeket, és előre láthatja a kínálkozó lehetőségeket.
Kereshető tudásbázis

Kereshető tudásbázis

Válaszolja meg azonnal a munkatársaiban és ügyfeleiben felmerülő kérdéseket. A tudásbázis, csatornától függetlenül, következetesen válaszolja meg a felmerülő kérdéseket – a rendszeres felülvizsgálatoknak köszönhetően, mindig naprakész, releváns tájékoztatással. Az adott válaszok hatásának méréséhez részletes elemzések is készíthetők.

Vállalatirányítás – a Microsoft támogatásával

Termelékenység

integrálható a Dynamics 365-tel, hogy csapata még jobb eredményeket érhessen el

Intelligencia

beépített intelligencia és betekintési lehetőségek a Dynamics 365-tel

Kiterjeszthetőség

integrálható a Dynamics 365-tel, hogy a fejlesztők könnyebben készíthessenek testre szabott beépülő alkalmazásokat


Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések