Átfogó támogatás a pénzügyek területén

Kapcsolja össze vállalkozása részlegeit
Vonja össze különálló rendszereit egyetlen összekapcsolt alkalmazássá, egyesítve az üzleti folyamataihoz tartozó alkalmazásokat a jól ismert Microsoft Office eszközökkel, és takarítson meg időt a dolgozói számára.
Hozzon jobb döntéseket
Alkosson teljes képet vállalatáról a könyvelési, értékesítési, beszerzési, készletgazdálkodási és ügyfélszolgálati részlegek megbízható és naprakész jelentései alapján.
Egyszerű bevezetés és bővíthetőség
A felhő gyors bevezetése és üzemeltetése, vagy a pénzügyi menedzsment rendszerek megváltoztatása nem fogja akadályozni vállalata működését.

qwe
A Microsoft Dynamics 365 for Financials a Microsoft üzleti alkalmazása kis- és középvállalatok számára. Lehetővé teszi az okos döntéshozatalt egy olyan intelligens felhasználói felület révén, amely hozzáférést nyújt a valós idejű statisztikákhoz és adatokhoz. Lehetővé teszi a vállalkozások számára az átalakulást és az innovációt olyan bevált üzleti logika segítségével, amely lehetővé teszi számukra üzleti folyamataik gyorsabb újratervezését.

Tekintsen vállalatára egyetlen rendszerként!

Kis és közepes méretű vállalkozásként is alkalmazzon teljeskörű vállalatirányítási és pénzügyi menedzsment megoldást. A pénzügyek területén használható Dynamics 365 modul segítségével már az első naptól kezdődően megkönnyítheti a rendelések, az eladások, a számlázás vagy éppen a jelentéskészítés folyamatát.

Árajánlatok, számlázás, kifizetések

Árajánlatok, számlázás, kifizetések

Hozzon létre személyre szabott értékesítési árajánlatokat, és készítsen belőlük professzionális számlákat anélkül, hogy ki kéne lépnie az Outlookból. A pénzügy területén használható Dynamics 365 megoldással egyszerűen és automatikusan feldolgozhatja a kifizetéseket, összeegyeztetve azokat bankszámláival is. Így azonnal láthatóvá válnak a rég esedékes számlák és a sürgős követelések. Ezzel kapcsolatban további információkat a funkciókkal kapcsolatos útmutatóban találhat.
Beszerzés

Beszerzés

Egyszerűsítse és javítsa ellátási lánc menedzsment rendszerét dinamikusan frissülő készletszintek, automatizált rendelés és adatokra épülő előrejelzések használatával. A beépített prediktív intelligencia segítségével értékesítési előrejelzéseket készíthet, a nyitott rendelések számon tartása és a forgalmazói átfutási idők nyomon követése segítségével – ezáltal is csökkentve a készlethiányokat.
Jelentéskészítés

Jelentéskészítés

Javítsa általános pénzügyi gazdálkodási folyamatát, és alkosson teljes képet a könyvelési, értékesítési, beszerzési, készletgazdálkodási és ügyfélszolgálati részlegek pénzügyi adatairól. Érjen el jobb eredményeket, és adjon meg minden eszközt dolgozói számára, összekapcsolt folyamatok, prediktív analitika és valósidejű adatelérés formájában.

Microsoft Dynamics 365 - Pénzügy

A teljesítőképesség növelése intelligens betekintési eszközök segítségével

A Microsoft Dynamics 365 vállalati működést segítő modulja, üzleti intelligencia eszközökkel (pl. Microsoft Power BI, Azure Machine Learning, Cortana Analytics) kiegészülve, nem csak alaposabb betekintést enged a vállalati adatokba, de az üzleti igények előzetes felmérhetőségének köszönhetően hozzásegíti a pénzügyi szakembereket, hogy ne csak kezelni tudják a helyzeteket, de gondos gazdaként járhassanak el.

TERMÉKISMERTETŐ


Vállalatirányítás – a Microsoft támogatásával

Termelékenység

integrálható a Dynamics 365-tel, hogy csapata még jobb eredményeket érhessen el

Intelligencia

beépített intelligencia és betekintési lehetőségek a Dynamics 365-tel

Kiterjeszthetőség

integrálható a Dynamics 365-tel, hogy a fejlesztők könnyebben készíthessenek testre szabott beépülő alkalmazásokat


Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések