Átfogó támogatás az értékesítés területén

Növelje értékesítési bevételeit
Használjon beépített digitális intelligenciát és automatizált üzleti folyamatokat bevételeinek növelésére a beszerzési költségek kordában tartása mellett.
Maximális teljesítmény
A zavaró tényezők csökkentésével és prioritások felállításával tegyen érte, hogy értékesítési csapata maximális teljesítményt érhessen el.
Intelligensebb munkavégzés
Zárja le gyorsabban üzleteit hatékony munkavégzéssel, együttműködéssel, valamint értékesítési szoftver használatával!

Convert leads into opportunities with Dynamics 365 for Sales
A Microsoft Dynamics 365 rendszerben az értékesítési folyamat segíthet több értékesítést lezárni és magasabb ügyfél-elégedettséget elérni. Következetesebb értékesítési kapcsolati tevékenységet érhet el, ha követi az értékesítési folyamatot, ahogy végigvezeti Önt az egyes szakaszokon át, az érdeklődő létrehozásától az értékesítés lezárásáig. Végeredményként teljesebbek lesznek az előzmények is, amelyekre hivatkozni lehet a későbbiekben, ha azt tervezi, hogy a későbbiekben ismét dolgozik majd az ügyféllel, vagy ha az ügyfélnek támogatásra van szüksége.

Növelje az üzleti kapcsolataiból származó bevételeit!

A megoldással használatával minden megállapodását digitális intelligenciába ágyazhatja, így előre fel tudja mérni ügyfelei igényeit, és személyre szabottan gondoskodhat róluk, tovább építve ezzel kapcsolatait és növelve bevételeit.

Érdemi információk

Érdemi információk

Segítse értékesítői munkáját előrelátó analitika, digitális intelligencia és automatizált ügyfélértékelési rendszer alkalmazásával. Így, az értékesítési alkalmazás és az Office 365 jelzéseivel munkatársai könnyebben értékelhetik ügyfélkapcsolataikat, és minden eszközt megkaphatnak amelyre szükségük lehet a következő lépések megtételéhez.
Személyes elkötelezettség

Személyes elkötelezettség

A jegyzőkönyvek, események megosztásával és a szabvány értékesítési dokumentumok valósidejű szerkesztői együttműködésének lehetővé tételével építsen munkatársai tudására és tapasztalataira. Jegyzetek készítéséhez és munkája megosztásához használja az értékesítési szoftverbe ágyazott OneNote alkalmazást.
Ügyfélkapcsolatok

Ügyfélkapcsolatok

Segítse értékesítőit, hogy a megfelelő célcsoportokra, kapcsolatokra és lehetőségekre tudjanak fókuszálni értékesítési csatornáinak kiépítése során. A Dynamics 365 értékesítési moduljával betekintést nyerhet közösségi kérdésekbe, naprakész információkat kaphat a vállalatról, és kihasználhatja egy beágyazott értékesítési folyamat előnyeit; így értékesítői tudni fogják, hogy hogyan és mikor vegyék fel a kapcsolatot az ügyfelekkel.
Értékesítési teljesítmény

Értékesítési teljesítmény

Ösztönözze értékesítői csapatát egy megfelelően összehangolt tájékoztatási és együttműködési rendszerrel. Könnyen használható mutatók segítségével könnyebben tűzhet ki intelligens célokat, illetve követheti nyomon az eredmények alakulását. A beépített súgó segítségével könnyebben alakíthatja a csapat munkáját a legjobb gyakorlatoknak megfelelően. Játékossággal pedig egy egészséges verseny alakítható ki.

Vállalatirányítás – a Microsoft támogatásával

Termelékenység
integrálható a Dynamics 365-tel, hogy csapata még jobb eredményeket érhessen el
Intelligencia
beépített intelligencia és betekintési lehetőségek a Dynamics 365-tel
Kiterjeszthetőség
integrálható a Dynamics 365-tel, hogy a fejlesztők könnyebben készíthessenek testre szabott beépülő alkalmazásokat

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések