Optimalizálja raktárát!

A Microsoft legújabb vállalatirányítási rendszerét, a Business Centralt kiegészítő logisztikai megoldás bármely raktárral rendelkező cég számára ideális választás lehet.

A rendeléskezeléssel kapcsolatos vevői elvárások teljesítéséhez kulcsfontosságú a pontos és időben történő szállítás. A vevői küldemények időben történő teljesítése a létesítmény működésének legkritikusabb része. A Microsoft legmodernebb vállalatirányítási rendszer raktárkezelési funkcióinak előnyeit átfogó szállítási funkciókkal bővíti ki.

A megoldás legfőbb előnyei

A megoldás legújabb fejlesztései segítenek Önnek a raktári munkafolyamatok megkönnyítésében, optimalizálásában kimenő és bejövő oldalon is.

Rugalmasan alakítható rendszer
Az alapbeállítások mellett kialakíthatja a saját csoportosítási szabályait és szűrési beállításait, a csomagok és rendelések kezelésénél.
Optimalizálja a raktári folyamatokat
Segítségével optimalizálhatja a szállítmány összekészítés folyamatát: a prioritás, a csoportosítási szabályok és egyéb kritériumok kombinációja alapján.
Követhető munkafolyamatok
Megkönnyíti a készletkövetést a zökkenőmentes elosztási folyamat érdekében.

Konszignációs raktár

Konszignációs raktár

Ez a funkció segít a vevői készletek kezelésében. Emellett a raktári dolgozókhoz rendelhető raktáraknak köszönhetően, minden munkafolyamat könnyedén visszakövethető.

Rendeléskövetés

Rendeléskövetés

Végig követhetőek a rendelési folyamatok. Onnantól kezdve, hogy megérkezik a rendelés, egészen a kiszállításig és fordított esetben is, ha a vállalat rendel valamit.

Szállítmány összekészítés optimalizálása

Szállítmány összekészítés optimalizálása

A szállítási egység megjelenésével lehetőségünk van arra, hogy több rendelést egy egységként kezeljünk, amelyre javaslatokat is kapunk a rendszertől. Az összevonás után az egy egységben lévő rendeléseket egyszerre tudjuk kiszállítani. Emellett a csomagokra nyomtathatunk címkét, amely a kiszállításnál és a beazonosításnál lesz segítségünkre.

Túra szervezés

Túra szervezés

A Túra létrehozásával egy szállítmányozókhoz tudunk különböző rendeléseket kapcsolni.

A megoldás további funkciói

 • Előkészítés:
  A raktári szállítási sorrend tervezés funkció segít elrendezni a kiszállítandó cikkeket, különböző alapértelmezett szempontok szerint (pl.: csomag méret, terméktípus, raktárzóna, stb.) de a felhasználó is megadhat kategóriákat és variálhatja azokat. Ezzel segít optimalizálni a kiszállítást.
 • Berakodás:
  Ez a lépés a kiszedés és a kiszállítás közötti szakaszt fedi le. Ennek a funkciónak a segítségével láthatjuk, hogy mely rendelések vannak már kiszedve a raktárból, viszont még nincsenek kiszállítva. Ez a raktári munka sorrendiségének pontosabb megtervezésében segíthet.
 • Beérkezett csomag eltárolása:
  A funkció támogatja a hatékony eltárolást a raktárban különböző szempontok alapján (pl.: terméktípus vagy méret alapján). Ezzel a raktár optimalizálását segíti elő.
Automatizált raktárkezelés Microsoft alapokon

Automatizált raktárkezelés Microsoft alapokon

A cég és a raktár méretétől független megoldás, ezért bármely olyan vállalat számára nyújthat segítséget, amely raktár és fuvar/szállítási munkálatokat végez. A webináron bemutatásra kerülő alkalmazásunkat évek óta folyamatosan bővítjük új funkciókkal, hogy mindig megfeleljenek az aktuális igényeknek. A bővítmény könnyen konfigurálható a gyors bevezetés érdekében, amely együtt fejlődik az Ön vállalkozásával. Nézze meg a webinárról készült felvételt és ismerje meg részletesebben is a megoldást.

Töltse le és próbálja ki most!

Töltse le és próbálja ki most!

Microsoft App Source

A Logisztika (COSMO Logistics) megoldásunk magyar nyelven elérhető és letölthető a Microsoft piacteréről az App Source-ról! Az oldalon lehetőség van ingyenes próbaverziót letölteni!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések