Koncepció Tervezés ERP rendszer bevezetés előtt

Koncepció Tervezés ERP rendszer bevezetés előtt

Kedvezményes csomagajánlatok!

ERP rendszer bevezetést tervez, és szeretné pontosan tudni, hogy milyen költségekkel számolhat? Akkor vegye igénybe az őszi kedvezményes ajánlatunkat, amelynek keretében szakértőink elkészítik a projekt funkcionális és üzleti scope-ját, amely költség és időráfordítás becslést is tartalmaz!

A kedvezmény minden 2022. december 31-ig történő Koncepció Terv megrendelésre érvényes.

Miért fontos a Koncepció Tervezés?

Egy vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésének megtervezése a projekt sikeres lebonyolításának fontos mérföldköve. Emiatt fontos a megfelelő felkészülés, az erőforrások biztosítása és a kockázatok minimalizálása. A Koncepció Tervezés biztosíthatja a kiszámíthatóságot, az átláthatóságot és biztonságot. Röviden: ön pontosan láthatja már az elején, hogy mit fog kapni a projekt végén!

Kockázatcsökkentés
A megfelelő felkészüléssel csökkentheti a nem várt költségtényezők és projekt túlfutás kockázatát.
Pontosabb költségbecslés
Minél pontosabb felmérésre van lehetőségünk, annál pontosabb költségbecslést tudunk adni Önnek!
Pontosabb funkciólista
Standard funkció? Kiegészítő megoldás? Fejlesztés? A Koncepció Tervezés választ ad ezekre a kérdésekre!
Erőforrástervezés
Ha pontosan látjuk a funkcionális igényeket, akkor már Ön is és mi is tudunk erőforrást tervezni! Ez a minőség szempontjából fontos lépés.
Kiszámíthatóság
Egy sikeres ERP bevezetés alapja a megfelelő tervezés. Ez kihat a bevezetés egészére és kiszámíthatóvá teszi a menetrendet.

Mi történik a Koncepció Tervezés során?

Mi történik a Koncepció Tervezés során?

Csak így érdemes ERP rendszert bevezetni!

A Koncepció Tervezés során minden kulcsterületen biztosítunk szakértőket, akik lépésről lépésre felmérik cége folyamatait és rögzítik az elhangzott megvalósítási igényeket. Ezek alapján elkészítünk egy dokumentációt, ami részletesen leírja, hogy mely rendszerekkel és milyen fejlesztésekkel valósítható meg a projekt.

Minden Koncepció Tervezés során kollégáink a meglévő standard funkcionalitást helyezik előtérbe. Kiegészítő megoldást vagy fejlesztést csak abban az esetben javasolunk, ha bizonyos igényeket a standard rendszerben nem lehet megvalósítani.

A Koncepció Tervezés más partner számára is értékes alapot nyújt a projekt megvalósításakor.

Start csomag - 5 nap

Start csomag - 5 nap

40 százalék kedvezménnyel!

A csomag keretében most 5 nap helyett 3 nap áráért készítjük el a Koncepció Tervet. Ezt a csomagot azoknak a cégeknek ajánljuk, akik kevesebb userrel szeretnének egy előre láthatólag standard funkcionalitással bíró vállalatirányítási rendszer bevezetni.

 • Cél: a rendszereink standard funkcionalitásával megvalósítható területek feltérképezése, ahol csak paraméterezés szükséges (FIT). A konzultációk során felmerült igények rögzítése.
 • A Koncepció Tervezés eredménye: pontosított napszám a standard funkciókhoz. Nagyobb fejlesztések vagy kiegészítő alkalmazások listázása (GAP), felhasználható fejlesztési keret becslés, ami igény szerint lehívható.
Médium csomag - 15 nap

Médium csomag - 15 nap

33 százalék kedvezménnyel!

A csomag keretében most 15 nap helyett 10 nap áráért készítjük el a Koncepció Tervet. Ezt a csomagot azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol a kezdeti igények meghatározásánál már egy összetettebb projekt képe rajzolódik ki, ami több részleget érint pl. gyártás, raktározás stb.

 • Cél: a rendszereink standard funkcionalitásával megvalósítható területek feltérképezése, ahol csak paraméterezés szükséges (FIT). A konzultációk során felmerült igények rögzítése és becslése.
 • A Koncepció Tervezés eredménye: Táblázatos formában átadott, soronként pontosított napszám becslés a standard funkciókhoz. A fejlesztések vagy kiegészítő alkalmazások listázása (FIT-GAP lista). Funkciónkként meghatározott felhasználható fejlesztési keret becslés, ami igény szerint lehívható.
Full service csomag - 25 nap

Full service csomag - 25 nap

24 százalék kedvezménnyel!

A csomag keretében most 25 nap helyett 19 nap áráért készítjük el a Koncepció Tervet. Ezt a csomagot azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol a kezdeti igények meghatározásánál már egy összetettebb projekt képe rajzolódik ki, ami több részleget érint pl. gyártás, raktározás, minőségellenőrzés stb. Ebben az esetben egy részletes folyamatleírási dokumentáció is készül és napra pontos becslést kapnak ügyfeleink.

 • Cél: a rendszereink standard funkcionalitásával megvalósítható területek feltérképezése (FIT), a fejlesztések vagy kiegészítő alkalmazások listázása (GAP) és a napszámok meghatározása. A konzultációk során felmerült igények rögzítése.
 • A Koncepció Tervezés eredménye: Pontos folyamatleírási dokumentáció átadása. Soronként pontosított napszám becslés a standard funkciókhoz és a fejlesztésekhez vagy kiegészítő alkalmazásokhoz (FIT-GAP lista). Felhasználható fejlesztési keret becslés, ami igény szerint lehívható.

Érdekli az ajánlatunk? Többet szeretne megtudni? Segítünk választani!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és szívesen osztunk meg több információt a Koncepció Tervezés menetéről!

Fogalmak

 • FIT funkciólista: a rendszereink standard funkcionalitásával megvalósítható területek. Csak paraméterezés szükséges.
 • GAP funkciólista: a rendszereink standard funkcionalitásával nem megvalósítható területek. Itt fejlesztésre vagy kiegészítő alkalmazás használatára van szükség.
 • Fejlesztési keret: igény szerint lehívható. Célja a projekthez szükséges erőforrás lekötése és rendelkezésre állása.
 • T and M: Time & Material, időarányos munkamennyiség elszámolás

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések