Vállalatirányítási rendszer nagyvállalatoknak

Vállalatirányítási rendszer nagyvállalatoknak

Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management

A korábban AXAPTA, majd Microsoft Dynamics AX néven ismert ERP rendszer, több mint 20 éve szolgálja a nagyvállalatokat stratégiai céljaik elérésében. A Finance and Supply Chain Management komplex pénzügyi funkciókkal segíti a több cégből álló cégcsoportokat, és megbízható platformot biztosíta több országban működő vállalatoknak.

Felhő alapú megoldásként bárhonnan elérhető, és telepített és hibrid verzióban is használható!

A Finance and Supply Chain Management (FSCM) előnyei

Mi a COSMO CONSULT-nál hiszünk benne, hogy a FSCM egy megbízható és jól bevált rendszer, amelyet számos nemzetközi vállalat magyarországi leányvállalatai választott már vállalatirányítási rendszerének. De miért is?

Nagyvállalati környezet
Kisebb ERP rendszerekhez képest a FSCM fel van készítve az összetettebb folyamatok kezelésére.
Folyamatos frissítés
A Microsoft évente két hullámban frissíti a rendszert. Ezzel cége mindig hozzáfér a Microsoft legújabb technológiai újdonságaihoz!
Teljeskörű funkcionalitás
Minden az előző verzió legjobb funkcióit ötvözi a pénzügyek, logisztika, raktározás és az értékesítési folyamatok terén.

Esettanulmány

Esettanulmány

Így működik a rendszer korábbi verziója a HUNLAND-nál

Büszkék vagyunk rá, hogy immár hetedik éve folyamatos az együttműködés a Hunlanddal, és a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer sikeresen biztosítja a 35 cégből álló cégcsoport mindennapi működését. További részletek ügyfelünkről és a bevezetett rendszerről a videóban!

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance

Pénzügy

A Dynamics 365 Finance megoldásával a vállalatok racionalizálhatják főkönyvi, készpénz- és banki, fizetési és kintlévőségi, számla- és adózási, hitel- és inkasszó-kezelési, költségvetési és elektronikus számlakészítési feladataikat. Mindezek a pénzügyi tulajdonságok teszik a Dynamics 365 Finance-t teljes körű pénzügyi megoldássá az innováció és a növekedés érdekében.

Összetett pénzügyi folyamatok támogatása

Forecastálás és budget-tervezés

A rendszer segíti a termeléstervezését, az előrejelzés- és a költségvetés készítését és lehetővé teszi pénzügyesei számára, hogy könnyedén készítsenek terv/tény elemzéseket.

Pénzügyek és számvitel

A rendszer hatékony segítséget ad a pénzügyi nyilvántartások megszervezéséhez és kezeléséhez a kifizetésektől a kintlévőségeken át a követelésekig és az adatkezelésig.

Globális pénzügyi folyamatok

A rendszer kifejezetten alkalmas nagyvállalati környezetben történő használatra, ahol akár több tíz cég pénzügyi folyamatait kell kezelni, és ahol az anyavállalat vagy a leányvállalatok külföldi jogi személyek.

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management

Ellátási lánc menedzselése

A Supply Chain Management az ellátási lánc minden folyamatát lefedi, legyen szó készletkezelésről, raktárirányításról, gyártásról, szolgáltatásról és logisztikáról. Célja, hogy összefogja és átláthatóvá tegye az ellátási lánc minden egyes részfolyamatát. Lehetővé teszi, hogy valós időben kövesse a tényleges készletmozgásokat, megkönnyíti a beszerzési folyamatot, és segít optimalizálni a logisztikai műveleteket.

A megoldást a COSMO CONSULT minden esetben a Finance rendszerrel együtt kínálja.

Logisztikai, raktározási és gyártási folyamatok támogatása

Pontosabb tervezés

A Dynamics 365 Supply Chain Management lehetővé teszi a logisztikai és raktározási adatok zökkenőmentes áramlását, ami naprakész és pontosabb előrejelzéseket és jobb döntéseket eredményez. 

Készletek és raktárirányítás

A rendszer valós idejű hozzáférést ad a készletadatokhoz. Automatizálhatja a logisztikai és raktározási folyamatait, csökkentheti a készletszintet, és optimalizálhatja a készletfenntartással járó költségeket.

Gyártástámogatás

A fejlesztő, beszerző és a gyártó részleg egy platformon kommunikálhat egymással, ami gyors és naprakész információ megosztáshoz vezet. A megoldással cége pontosabban tudja meghatározni termékei árait, gyorsabban tudja kiszolgálni ügyfeleit, növelheti a kapacitását és a minőséget is!

Magyar lokalizációval!

Magyar lokalizációval!

Praktikus extra funkciókkal!

Az általunk kínált magyar lokalizációs csomag jóval több funkciót kínál cégének, mint a standard Microsoft lokalizáció. Extra fejlesztéseink sok olyan praktikus funkciót tartalmaznak, amelyekkel nem csak a magyar jogszabályi környezethez alkalmazkodhat könnyebben, de egyszerűsítik és felgyorsítják a munkát. Tudjon meg többet a videóból!

Cége Magyarországra terjeszkedik és FSCM partnert keres?

Akkor jó helyen jár!

Évente számos rollout bevezetést csinálunk, olyan nemzetközi cégeknek, amelyek új leányvállalatot hoznak létre Magyarországon, és FSCM rendszert szeretnének bevezetni. Jól ismerjük az ilyenkor felmerülő kérdéseket, és kialakult módszertanunk van arra, hogy hogyan fésüljük össze az anyavállalat igényeit a magyar jogszabályi környezettel.

Az alábbi oldalon angolul foglaltuk össze, hogy miért éri meg ilyen esetekben a COSMO-t választani.

A COSMO CONSULT az Ön partnere!

A COSMO CONSULT magyar irodája 20 éve foglalkozik FSCM bevezetéssel, tanácsadással és supporttal. Száznál több FSCM rendszert vezettünk be Magyarországon, és jelenleg is több mint 45 aktív ügyfelünk fut ezen a rendszeren. Üzletágunk csapatában jelenleg több, mint 20-an dolgoznak, saját szakterületükön mindegyikük naprakész tudással és többéves tapasztalattal rendelkezik.

0

Fejlesztő

Nincs olyan üzleti igény, amit ne tudnának megvalósítani.
0

Tanácsadó

Összeszokott csapat. Több, mint 10 év projekt tapasztalat.
0

Aktív ügyfél

Rengeteg iparágnak, változatos igényekre, sikerre hangolva!
Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management termékismertető

Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management termékismertető

Letöltés!

Töltse le a Finance and Supply Chain Management megoldások részletes leírását angol nyelven!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések