Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales

Gyorsítsa fel értékesítési tevékenységét adatalapú előrejelzésekkel

A Microsoft Dynamics 365 Sales, Marketing, and Customer Insights segít elmélyíteni a kapcsolatokat és gyorsabban rávenni az ügyfeleket az igenre az intelligens, teljes értékesítési és marketing megoldással, hogy az AI-alapú támogatással, a zökkenőmentes együttműködéssel és az intuitív termelékenységi eszközökkel személyre szabott élményeket nyújtson.

Értse meg az ügyfeleit és fedezze fel az érdeklődőket

Értse meg az ügyfeleit és fedezze fel az érdeklődőket

Egyesítse a több forrásból származó adatokat az ügyfelek 360 fokos áttekintése érdekében. Hozzon létre többdimenziós ügyfélprofilokat és határozzon meg magasan célzott szegmenseket a Dynamics 365 Customer Insights segítségével.

Exportálja a szegmenseket a Dynamics 365 Marketingbe, hogy személyre szabott kampányokat hajthasson végre.

A beépített mesterséges intelligenciával (AI) könnyebben lehet előrejelezni az ügyfelek igényeinek és rangsorolni az értékesítésre alkalmas leadek.

Legyen kapcsolatban az ügyfelekkel

Legyen kapcsolatban az ügyfelekkel

Szerezzen betekintést a vásárlókról az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), a közösségi hálózatok, például a LinkedIn, és a termelékenységi eszközök egységes áttekintésével. Gyorsítsa fel az üzletkötéseket, hiteles és bizalmi vevői kapcsolatok kiépítése mellett, mégpedig digitális élményeken keresztül.

Az értékesítők valós időben tudnak ötleteket és kollégákat bevonni az ügyletek előmozdítása érdekében. Tartson virtuális megbeszéléseket, egyszerűsítse a kommunikációt, és működjön együtt kollégáival és ügyfeleivel.

A megfelelő csatorna és tartalom párosítása

A megfelelő csatorna és tartalom párosítása

Megismerheti a kapcsolat növekedéséhez szükséges lépéseket, és láthatja, hogy melyik tartalom váltja ki a legnagyobb visszhangot az ügyfelek körében.

Teljes képet kaphat az interaktív szervezeti ábrák segítségével.

Vizsgálja együtt az általános ügyfélérzékenységet a kapcsolati állapottal, hogy lássa, mely ügyfeleknek van szükségük figyelemre.

Alkalmazkodjon a gyors változásokhoz

Alkalmazkodjon a gyors változásokhoz

Egy rugalmas platform segítségével az értékesítők az előkészített mesterséges intelligenciát és az üzleti folyamatokat a belső és külső igényekhez igazíthatja.

Használjon ki egy erőteljes, rugalmas, kódolás nélküli eszközt, hogy gyorsan megtervezze és megvalósítsa a következő leghatékonyabb intézkedési javaslatokat értékesítési csapata számára.

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések