Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales

Gyorsítsa fel értékesítési tevékenységét adatalapú előrejelzésekkel

A Microsoft Dynamics 365 Sales, Marketing, and Customer Insights segít elmélyíteni a kapcsolatokat és gyorsabban rávenni az ügyfeleket az igenre az intelligens, teljes értékesítési és marketing megoldással, hogy az AI-alapú támogatással, a zökkenőmentes együttműködéssel és az intuitív termelékenységi eszközökkel személyre szabott élményeket nyújtson.

Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 Customer Service

Nyerje el ügyfelei bizalmát egy életre!

A Dynamics 365 Customer Service lehetővé teszi kapcsolattartói számára, hogy a legjobb munkájukat végezzék egy mindenre kiterjedő, több munkamenetre kiterjedő asztali felhasználói élmény segítségével, beleértve a profilok előzményeit és az elköteleződések leírását.

Megismerheti, hogyan lépnek kapcsolatba a fogyasztói a márkával az útjuk során, és személyre szabott ajánlatokat és megoldásokat dolgozhat ki.

Dynamics 365 Field Service

Dynamics 365 Field Service

Pörgesse fel az értékesítést!

A Dynamics 365 Field Service lehetővé teszi az olyan kapcsolódó élményt, amely proaktívan javítja a problémákat, felgyorsítja a megoldásokat, és minimalizálja a helyszíni látogatások szükségességét. Segítségével a csapatok megfelelő eszközökkel rendelkeznek ahhoz, hogy minden lépésnél személyre szabott élményt nyújtsanak az ügyfél által választott csatornán keresztül.

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések