Business Central kiegészítő megoldások

Egyedi fejlesztésű appok a COSMO CONSULT-tól!

Hiszünk abban, hogy érdemes a Business Central standard funkcióit, olyan kiegészítő appokkal bővíteni, amelyek még több lehetőséget biztosítanak az egyes területeken. A lenti listában azokat a saját fejlesztéseinket gyűjtöttük össze, amelyek appok formájában ki- és bekapcsolhatók a rendszerben, és amelyek mögött komoly fejlesztés és nagyon sok ügyfélvisszajelzés áll.

Dokumentumkezelés

Dokumentumkezelés

Business Central appok

Sok idő megy el a kapcsolódó iratok kikeresésével számlázáskor pl. teljesítés igazolások, szerződések? Nehezen kereshetők vissza a tervdokumentációk verziói?

Dokumentumkezelő megoldásunkkal cége egységes és strukturált keretek között menedzselheti iratait! Az egységesített dokumentumtárolásnak köszönhetően a dokumentumok iktatására és visszakeresésére fordított idő a töredékére csökken.

Online Számlázás 3.0

Online Számlázás 3.0

Business Central appok

A 2021. január 1-jétől hatályba lévő Áfa törvény adatszolgáltatásra vonatkozó változása értelmében már minden számla adatszolgáltatás kötelezetté válik, megszűnnek a kivételek. A jogszabályi változás adatstruktúra változást is von maga után.

Megoldásunk kiterjed:

  • vevői adószám ellenőrzésre, validálásra
  • számlaadatok titkosított küldésére
  • számla státuszok lekérdezésére és követésére
  • korábbi adatszolgáltatások lekérdezésére
Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Business Central appok

Összetett tervezési folyamatok és folyamatütemezés jellemzik a cége működését? Ráadásul mindig kimagasló minőséget és megbízható teljesítményt is várnak el Öntől?

Projektmenedzsment megoldásunk támogatja az összes kivitelezői és alvállalkozói üzleti folyamatot, az egyedi és kisszériás gyártástól kezdve, a részletes kapacitás- és erőforrástervezésen át, egészen a teljes körűen integrált projektmenedzsmentig.

Beszállító értékelés

Beszállító értékelés

Business Central appok

A megoldás segíti az egyenletes minőséget biztosító beszállítói kör kialakítását

A versenyképesség növelésének alapfeltétele az ellátási lánc stabilitása és a megfelelő beszállítói kör fenntartása. Ebben segít a COSMO CONSULT beszállítókat értékelő megoldása, amellyel objektív szempontok alapján minősítheti a beszállítóit.

A Business Central rendszerhez kifejlesztett beszállító értékelési megoldásunk segíti a beszállítói kör minőségének javítását, valamint lehetővé teszi a beszállítói kapcsolatok folyamatos ellenőrzését és fejlesztését.

Gyártás, termelésirányítás

Gyártás, termelésirányítás

Business Central appok

Az egyedi rendelések alapján gyártó cégek rengeteg kihívással szembesülnek az elmúlt években. Az ezeknek való megfelelés csak akkor lehet sikeres, ha a folyamataik elég rugalmasak ahhoz, hogy lekezeljék a változó megrendelői igényeket, a beszállítói kapacitásokat és a terméktervezés és a gyártás közötti kommunikációs problémákat.

A Business Central vállalatirányítási rendszerbe épülő megoldásunkkal a teljes tervezési, beszerzési és gyártási folyamat integráltan és transzparensen kezelhető.

Utazási költségelszámolás

Utazási költségelszámolás

Business Central appok

A üzleti úton résztvevő munkatársak gyorsabban és egyszerűbben végezhetnek a bizonylatok leadásával, és a számlák elfogadását és jóváhagyását végző pénzügyi munkatársak is mentesülnek az időigényes adminisztrációtól. A pénzügyi vezetés pedig egy átlátható folyamat során különböző riportok alapján hozhat döntéseket.

Kimenő számla kezelés (e-számlázás)

Kimenő számla kezelés (e-számlázás)

Business Central appok

Felejtse el a papír alapú számlákat!

Az elektronikus számla a hagyományos számlák modernebb, gyorsabb és praktikusabb formája, amellyel nemcsak időt, de rengeteg pénzt is spórolhat!

Kimenő e-számla megoldás lehetővé teszi, hogy a számla kiállítási folyamat során a fizikai papíralapú számla helyett elektronikus számlát állítson ki a Microsoft ERP vállalatirányítási rendszerből.
 
Data Integration Suite (DIS)

Data Integration Suite (DIS)

Business Central appok

Az adatcsere elektronikus formában történő lebonyolításával a vállalaton belüli és a vállalatok közötti folyamatok jelentős mértékben meggyorsíthatóak. Ezáltal a vállalatok eltérő fizikai térben lévő egységei, különböző részlegei, illetve a cégek egymás közötti integrációja is elmélyülhet, ami egyúttal fokozza a transzparenciát is.

A Data Integration Suite (DIS, adatintegrációs csomag) komplex megoldást biztosít azon piaci szereplők számára, amelyek a Business Central rendszeren kívül egyéb szoftvereket is alkalmaznak a napi működésük során, illetve akik egy környezetben több vállalat napi működését is felügyelik.

Dokumentum konfiguráló

Dokumentum konfiguráló

Business Central appok

A Business Central rendszerre épített Dokumentum konfiguráló leegyszerűsíti a Windows kliensek nyomtatott anyagainak módosítási folyamatait.

Segítségével a tervezési munka elvégzéséhez nincs szükség natív jelentés tervező vagy Visual Studio használatára. A funkció beépül a Business Central beállítási környezetébe. Az ügyfelek és a tanácsadók így bármiféle programozási szaktudás nélkül is végrehajthatnak módosításokat; a rendszer ugyanakkor a programozók számára is kellőképpen rugalmas, hogy szükség esetén speciális kódokat tudjanak hozzá írni kódegységek használatával.

Szövegkezelő

Szövegkezelő

Business Central appok

A Szövegkezelő megoldásunk csökkenti a külső és belső jelentésekben az ügyfelekkel, szállítókkal vagy cikkekkel kapcsolatos szövegek figyelembe vételéhez szükséges erőfeszítéseket. Levehőté teszi, hogy egyedi módon tervezzen szövegeket az ügyfelekkel és a beszállítókkal folytatott kommunikáció során. Megkönnyíti az alkalmazottak számára, hogy a dokumentumok feldolgozása során előugró ablakok segítségével vegyél figyelembe az ügyfél, a szállító vagy a cikkspecifikus sajátosságokat.

Quality Management

Quality Management

Business Central appok

A globális piacon a termékek minősége, az ügyféligények folyamatos kiszolgálása a versenyképesség megőrzésének elengedhetetlen eszközévé vált.

A Business Central vállalatirányítási rendszerre épülő megoldásunk a magasabb termékminőség eléréséért az összes szükséges vizsgálatot, mérőeszközt, berendezést és vizsgálati dokumentációt képes kezelni – a beszerzés, a termelés és a végellenőrzés tekintetében egyaránt.

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések