Webinar: Helyszíni munkavégzés és karbantartás digitálisan

A webinar keretében az életből vett példákon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan optimalizálhatja a helyszíni technikusok munkáját, amivel időt és pénzt spórolhat meg, támogatva a technikusok mindennapjait, hogy az adminisztráció helyett azzal foglalkozhassanak amiben szakértők.

Milyen cégek számára lehet érdekes a webinar?

A webinart minden olyan cégnek ajánljuk, amelyek 10+ technikussal végeznek külső helyszínen feladatokat: telepítést, szervizelést és karbantartást. Kifejezetten ajánljuk azoknak a cégeknek, akik elkötelezettek a folyamataik digitalizációjában, szeretnék javítani a hatékonyságukat, jobban kihasználni a technikusok idejét, és minőségi szolgáltatásokat ajánlani ügyfeleinknek.

Élő rendszerbemutató konkrét példákon keresztül

A helyszíni munkavégzéssel járó szolgáltatások megszervezése és kivitelezése egy komplex folyamat, ami nagy odafigyelést és folyamatos rugalmasságot igényel. Bizonyos létszám és cégméret felett egy megfelelő célalkalmazás nélkül csökken a hatékonyság, nehezen kivitelezhető a növekedés és az ügyfélelégedettség fenntartása és növelése.

A Dynamics 365 Field Service segítségével kezelhetők a helyszíni kiszállás során végzett feladatok: a rendeléskezelés, a feladatkiosztás, a készletgazdálkodás, a járművek nyomon követése vagy a feladatütemezés is.

Miért érdemes regisztrálnia a webinarra?

  • Élő demó: Konkrét példákon keresztül élőben demózzuk a Dynamics 365 Field Service megoldást, ami a hosszútávú növekedés kulcsa lehet
  • Munkakiosztás optimalizálás: Bemutatjuk, hogy hogyan lehet a technikusok idejét a leghatékonyabban megtervezni (térképes tervező)
  • Mobil alkalmazás: Megmutatjuk, hogy hogyan segít egy integrált és felhasználóbarát mobil eszköz a munkák hatékonyabb elvégzésében
  • Az adminisztráció csökkentése: Nézze meg, hogy milyen módszerekkel csökkenthető a technikusok által elvégzett adminisztráció akár 30%-kal

Regisztráljon és nézze meg a webinárról készült felvételt most!

Webinar megtekintése most!
Field Service: Helyszíni munkavégzés és karbantartás