Business Central Demó: 30 napos próbaverzió KKV-knak! Próbálja ki!

Próbálja ki most a Microsoft legújabb vállalatirányítási rendszerét!

A felhőből és telepített verzióban is elérhető Business Central jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai KKV-k számára. Az alábbi demó környezetet 30 napig a felhőből fogja tudni elérni.

Teljes funkcionalitás, 30 napig ingyen!

Az általunk elkészített demó környezetben 30 napig van lehetősége kipróbálni a rendszert. A demó környezetet úgy építettük fel, hogy minden fontos funkció elérhető benne a pénzügytől, az értékesítésen át a beszerzésig.

Magyar nyelvű verzió

A demó környezet a Microsoft hivatalos magyar nyelvű verzióját tartalmazza, azaz minden funkciót magyar nyelven fog elérni! Ez azt is jelenti, hogy a magyar jogszabályi környezetnek megfelelő verziót fog kapni.

Magyar nyelvű teszt környezet

A demóban a magyar nyelvű verzió mellett egy magyar nyelvű teszt adatbázist is telepítettünk, ami kifejezetten megkönnyíti a tesztelést és egy olyan élményt ad, mintha Ön a saját rendszerét használná.

További támogatás

Nem hagyjuk magára! Amennyiben a rendszerrel kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül menet közben, segítünk! A rendszer elérését bemutató e-mailünkben megadjuk azoknak a kollégáinknak az elérhetőségét, akik minden kérdésére választ fognak tudni adni.

Regisztráljon most, és tudja meg milyen érzés használni a Microsoft első 100%-ban felhős vállalatirányítási rendszerét! Kérjük, hogy céges e-mailjével regisztráljon!

30 napos próbaverzió igénylése!
Business Central magyar lokalizáció