XAPT Kickstarte

Nálunk sosem áll meg az élet. Magyarország vezető Microsoft Dynamics vállalataként állandó fejlődésben és bővülésben vagyunk. Újabb és újabb projektjeinkre keresünk tudáséhes és tehetséges gyakornokokat fejlesztő, tanácsadó, értékesítő és projekt adminisztrátor szerepkörben.

Miért az XAPT?

Kiemelten használható tudást kapsz.
Jól belátható és magasra ívelő karrier utat járhatsz be az XAPT-nál.
Értékes munkát végezhetsz éles projekteken már akár az első héttől.
Fiatal, nemzetközi, jó hangulatú csapattal dolgozhatsz.
Versenyképes jövedelmet és attraktív juttatási csomagot kínálunk neked.

XAPT Mentorok

Gyakornoki munkádat mentorok segítik abban, hogy megtalálják a számodra legmegfelelőbb feladatkört cégünkön belül. Egy negyedéves oktatási terv keretében arra törekednek, hogy minél hamarabb, minél nagyobb tudásra tegyél szert. Ennek köszönhető, hogy már gyakornokként rövid időn belül éles projekteken dolgozhatsz.

Akkor tudsz jelentkezni, ha:

  • Aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszonyod van gazdasági vagy IT szakon (ideális esetben végzős hallgatóként).
  • Heti minimum 20 órát tudsz dolgozni legalább fél éven át.
  • Középfokú angol nyelvtudással rendelkezel.
  • Hosszú távú kihívást keresel.
  • Nem jelent gondot a budapesti munkavégzés (XI. kerület).

Munkatársaink mondták

  • Lassan fél éve kezdtem el gyakornokként dolgozni az XAPT-nál. Rögtön éreztem, hogy jó helyre kerültem, az itt dolgozó emberektől az elejétől fogva minden segítséget megkapok és egyre változatosabb, szakmailag kihívóbb projecteken dolgozhatok. Rengeteg tapasztalatot és használható tudást szereztem ez idő alatt. A munkakörnyezet nagyon pozitív, szeretek ide bejárni dolgozni.
  • Azért szeretek a cégnél dolgozni, mert nagyon jó környezetben, kiváló feltételek mellett van lehetőségem fejlődni, és gyakorlati tapasztalatokat szerezni. Mind az egyéni, mind a csapat feladatokban lehetőségem van az egyetemen tanult ismereteket hasznosítani. Mindenki segítőkész, jó érzés ide bejönni dolgozni reggelente.
  • Amellett hogy szakmailag fejlődöm, rugalmas a munkaidő, így az egyetem mellett is tudok dolgozni. A kollégák segítőkészek, jó a hangulat, és még a kávé is finom! 🙂

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!