The Power of People

Világszintű sikerünk nem csupán a technológiában rejlik. Tudásunk, elkötelezettségünk és kíváncsiságunk visz minket előre.

A Microsoft legnagyobb európai Dynamics partnereként a legkülönfélébb iparágak számára alkotunk üzleti megoldásokat. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink számára akkor tudunk értéket teremteni, ha munkatársaink számra kreatív és szabad környezetet tudunk biztosítani.

0munkatárs Magyarországon
0munkatárs világszerte
0év tapasztalat
0ügyfél

Fedezd fel a lehetőségeidet és ismerd meg a nyitott pozícióinkat.

Helló Debrecen! Helló Szeged!

Helló Debrecen! Helló Szeged!

Új vidéki irodákat nyitottunk!

Új IT fejlesztő és szolgáltató központot hozunk létre Debrecenben és Szegeden. A két iroda Magyarország mellett világszinten is támogatni fogja ügyfeleinket, a Business Central vállalatirányítási rendszer legújabb verziójára történő átállásban.

Így a jövőben még több vállalatnál tudunk Dynamics NAV upgrade-et véghez vinni. A későbbiekben pedig egyedi, iparági megoldások fejlesztésére is sor kerül majd a vidéki központokban.

Célunk, hogy tovább erősítsük magyarországi vezető szerepünket, és a jelenlegi szolgáltatásainkat megtartva új piaci szegmenseget érjünk el.

Értékeink

Csapatszellem
Szerintünk, akkor eredményes egy csapatmunka, ha a csapattagjai jól megértik egymást. A COSMO-nál egy fiatalos nyitott és barátságos közösségre találsz és mindennap azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon.
Átalakulás
Célunk, hogy minden vállalatot elndítsunk a digitalizáció, azaz a fejlődés útján. Ezt pedig akkor tudjuk a legjobban teljesíteni, ha mi is folyamatosan fejlődünk és naprakészek vagyunk.

Biztonság
A COSMO-nál tapasztalt és szakértő munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy minden partnerünk igényét kielégítsük. Minden erőnkkel és tudásunkkal azon dolgozunk, hogy a cégek jelenlegi problémáira a jövő megoldását tudjuk biztosítani.
Emberközpontúság
Eddigi sikereinket és eredményeinket partnereink mellett, munkatársainknak köszönhetjük. Nálunk éppen ezért, elsődleges szempont a kollégáink elégedettsége és folyamatosan azon vagyunk, hogy ezt fenntartsuk.

Szenvedély
Hiszünk abban, hogy a változatos megoldásainknak és szerteágazó ügyfélkörünknek köszönhetően, minden munkatársunk megtalálja a hozzá legközelebb álló munkát, amelyet szenvedéllyel tud végezni.
Innováció
Több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, a Microsoft termék palettáját folyamatosan mi is kiegészítjük a saját fejlesztéseinkkel. Számos kreatív és szakképzett munkatársunk segítségével a jövőben is tervezzük ezt folytatni.

Microsoft technológián alapuló fejlesztői képzést indítunk!

Online szuperintenzív programozó képzés kifejezetten Microsoft technológiákra specializálva a Green Fox Academy módszertanával!

2021. április 6-tól a Green Fox-szal közösen online szuperintenzív programozó képzést indítunk azok számára, akik kifejezetten a Microsoft technológiák iránt érdeklődnek, és szívesen dolgoznának a jövőben vállalati folyamatokon, adatelemzési projekteken és analitikai feladatokon a fejlesztés mellett.

Részletek a Green Fox Academy oldalán

Miért érdemes a COSMO CONSULT-nál dolgozni?

Ha szeretne egy jól képzett és elhivatott szakemberekből álló profi és dinamikus csapat tagja lenni, dolgozzon nálunk! Szerencsés helyzetben vagyunk, mert az üzleti rendszerek legtapasztaltabb szakembereit tudhatjuk munkatársaink soraiban. Minden nap új dolgokat tanulunk egymástól, és szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy ügyfeleinkkel mindig sikereket érhessünk el. 

Folyamatosan törekszünk a még jobb eredményekre, és sikereink méltó megünneplésére. Jól ismerjük az iparág igényeit, és minőségi munkát adunk ki a kezünk közül, törekedve a további fejlődésre. Megosztjuk tudásunkat, és tapasztalatokat cserélünk partnereinkkel is. Így mi is kiváló együttműködő partnerei lehetünk ügyfeleinknek.

A COSMO CONSULT azért is egy egyedülálló cég, mert őszintén hiszünk a csapatszellem erejében. Munkatársainkat soha nem hagyjuk magukra, ha problémákba ütköznek, és a cég barátságos légkörének köszönhetően habozás nélkül kérhetnek bármikor segítséget. Cégünk sikere mindig a csapat sikere is egyben.

Nálunk nincsenek hierarchikus akadályok, és a szervezet tagjai nem csak névtelen bábok, akik nem ismerik egymást. Mi sokkal inkább a helyi közösségek erejében hiszünk, ahol erős kötelékek fűzik össze a munkatársakat, és hatékonyan, egymásra támaszkodva hozzák meg a proaktív munkavégzéshez szükséges döntéseiket. Számíthat ránk abban is, hogy a munkaszervezésnél a magánéleti szempontokat is maximálisan tiszteletben tartjuk.

Örömmel végezzük feladatainkat, és jól érezzük magunkat együtt. A jó hangulat a motiváció alapja, és a munkavégzéshez szükséges energia forrása. Számos dolog okozhat számunkra örömöt: a munka, amit végzünk, készségeink fejlesztése, a csapatszellem, egymás tisztelete és megbecsülése, az erő és a bizalom, a büszkeség elért eredményeinkre, de akár a mindennapok közös nevetései is munkatársainkkal.

A minden esetben az embereket a középpontba állító gondolkodásmódunk révén így az üzleti rendszerek piacvezető szolgáltatójává válhattunk.

Rekordot döntöttünk!
2018-ban csapatépítő túránk keretében megépítettük a világ legnagyobb egyáshoz rögzített tutaját!