The Power of People

Világszintű sikerünk nem csupán a technológiában rejlik. Tudásunk, elkötelezettségünk és kíváncsiságunk visz minket előre.

A Microsoft legnagyobb európai Dynamics partnereként a legkülönfélébb iparágak számára alkotunk üzleti megoldásokat. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink számára akkor tudunk értéket teremteni, ha munkatársaink számra kreatív és szabad környezetet tudunk biztosítani.

0munkatárs Magyarországon
0munkatárs világszerte
0év tapasztalat
0ügyfél

Fedezd fel a lehetőségeidet és ismerd meg a nyitott pozícióinkat.

Értékeink

Csapatmunka
Egy csapatként dolgozunk együtt. Segítséget biztosítunk mindenki számára, akinek szüksége van rá. Hiszünk az együttműködés erejében, és hogy az eredményeken is meglátszik, ha sokféle gondolkodásmóddal és háttérrel rendelkező emberek fognak össze.
Tisztelet és megbecsülés
Tiszteljük és becsüljük munkatársainkat és ügyfeleinket egyaránt. A legjobbat szeretnénk mindenkinek, és tiszteletben tartjuk ha valaki másmilyen vagy másként gondolkodik. A sokféleségre egy olyan kihívásként tekintünk, amely mindig új perspektívákat tár elénk, és ezekre alapozva tovább építkezhetünk.

Felelősségvállalás
Vállaljuk a felelősséget, és betartjuk a munkatársainknak, illetve ügyfeleinknek tett ígéreteinket. Egy ilyen közegben a bizalmi légkör megléte magától értetődő.
Kiválóságra törekvés
Minden esetben a kiválóságra törekszünk, és folyamatosan saját magunk és ügyfeleink, valamint munkamódszereink és szolgáltatásaink további fejlődéséért dolgozunk. Ez versenyelőnyünk záloga a konkurenciával szemben is.

Microsoft technológián alapuló fejlesztői képzést indítunk!

Online szuperintenzív programozó képzés kifejezetten Microsoft technológiákra specializálva a Green Fox Academy módszertanával!

2021. április 6-tól a Green Fox-szal közösen online szuperintenzív programozó képzést indítunk azok számára, akik kifejezetten a Microsoft technológiák iránt érdeklődnek, és szívesen dolgoznának a jövőben vállalati folyamatokon, adatelemzési projekteken és analitikai feladatokon a fejlesztés mellett.

Részletek a Green Fox Academy oldalán

Miért érdemes a COSMO CONSULT-nál dolgozni?

Ha szeretne egy jól képzett és elhivatott szakemberekből álló profi és dinamikus csapat tagja lenni, dolgozzon nálunk! Szerencsés helyzetben vagyunk, mert az üzleti rendszerek legtapasztaltabb szakembereit tudhatjuk munkatársaink soraiban. Minden nap új dolgokat tanulunk egymástól, és szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy ügyfeleinkkel mindig sikereket érhessünk el. 

Folyamatosan törekszünk a még jobb eredményekre, és sikereink méltó megünneplésére. Jól ismerjük az iparág igényeit, és minőségi munkát adunk ki a kezünk közül, törekedve a további fejlődésre. Megosztjuk tudásunkat, és tapasztalatokat cserélünk partnereinkkel is. Így mi is kiváló együttműködő partnerei lehetünk ügyfeleinknek.

A COSMO CONSULT azért is egy egyedülálló cég, mert őszintén hiszünk a csapatszellem erejében. Munkatársainkat soha nem hagyjuk magukra, ha problémákba ütköznek, és a cég barátságos légkörének köszönhetően habozás nélkül kérhetnek bármikor segítséget. Cégünk sikere mindig a csapat sikere is egyben.

Nálunk nincsenek hierarchikus akadályok, és a szervezet tagjai nem csak névtelen bábok, akik nem ismerik egymást. Mi sokkal inkább a helyi közösségek erejében hiszünk, ahol erős kötelékek fűzik össze a munkatársakat, és hatékonyan, egymásra támaszkodva hozzák meg a proaktív munkavégzéshez szükséges döntéseiket. Számíthat ránk abban is, hogy a munkaszervezésnél a magánéleti szempontokat is maximálisan tiszteletben tartjuk.

Örömmel végezzük feladatainkat, és jól érezzük magunkat együtt. A jó hangulat a motiváció alapja, és a munkavégzéshez szükséges energia forrása. Számos dolog okozhat számunkra örömöt: a munka, amit végzünk, készségeink fejlesztése, a csapatszellem, egymás tisztelete és megbecsülése, az erő és a bizalom, a büszkeség elért eredményeinkre, de akár a mindennapok közös nevetései is munkatársainkkal.

A minden esetben az embereket a középpontba állító gondolkodásmódunk révén így az üzleti rendszerek piacvezető szolgáltatójává válhattunk.

Rekordot döntöttünk!
2018-ban csapatépítő túránk keretében megépítettük a világ legnagyobb egyáshoz rögzített tutaját!