Az agrárvállalatok ideális eszköze

Microsoft Dynamics AX

Kihívás

Széleskörű iparági tapasztalatunk alapján, az agrárágazat szereplőinek egyik legfőbb kihívása a különféle, egyedileg kialakított szoftvermegoldások összehangolása, és az akadálymentes információáramlás biztosítása. Gyakorta jelentős kihívás, hogy minden változás naprakészen nyomon követhető legyen, és korántsem elég, ha az adatok egyszerűen feljegyzésre kerülnek, mert emellett szükség van a mérőszámok meghatározására, az elemzések folyamatos elkészítésére, valamint a gazdasági folyamatok állandó ellenőrzésére is. A Big Data korában az óriási adattömbökkel való munka az agráriumban is a versenyképesség és a piaci pozíció megtartásának egyre jelentősebb követelménye.

A megoldás

A Microsoft Dynamics AX integrált, egy kézből irányítható rendszert biztosít Önnek. Legyen szó mezőgazdaságról, állattenyésztésről, takarmányozásról vagy egyéb kapcsolódó agrártevékenységekről, a rendszer a teljes növény- és állatállomány minden adatát és változását képes percre pontosan kezelni. Az előállított és felhasznált alapanyagok állandó felügyelete mellett lehetőséget biztos vállalkozása számára az automatikus elemzések elkészítésére, valamint a gazdasági és pénzügyi folyamatok akadály nélküli futtatására a cégénél.

Teljeskörű iparági megoldás

A COSMO CONSULT által kínált megoldás segítséget nyújt az agrárágazat szereplőinek, hiszen az integrált, testre szabható, egyedi igényekhez igazítható rendszerrel leegyszerűsíthető a vállalati működés. A Microsoft Dynamics AX szavatolja a növekedést a sikeresség, a teljesítmény, a profitabilitás terén, ezáltal erősödik ügyfeleink piaci pozíciója.
Állattenyésztés
Kezelje egy rendszerben a teljes állatállományt és annak változásait! A nyilvántartásba vételtől biztosított az állatok súlygyarapodásának paraméterezhető kezelése és az elfogyasztott takarmányok azonnali lekérdezhetősége.
Növénytermesztés
Állítson be gyártási receptúrákat, melyek tartalmazzák a gyártási elemeket és a végtermékeket. A rendszerben biztosított a felhasznált alapanyagok készletről történő kivezetése és a késztermékek automatizált nyilvántartásba vétele.
Agrárkereskedelem
Érjen el hatékony és pontos ügyfélkiszolgálást a rendelésfelvételtől a számlázásig. A rendszer teljeskörűen támogatja a szállítmányozási és logisztikai folyamatainak optimalizálását, továbbá képes a partnerek egyedi kezelésére.

A Microsoft Dynamics AX alapokon működő vállalatirányítási rendszer az, amire az Ön agrárcégének igazán szüksége van! Szeretne a sok különálló rendszer helyett csupán egyet, amely egymaga hatalmas és sokirányú információs bázist kezel naprakészen? Szeretné, hogy mindemellett az összes szükséges gazdasági és gazdálkodási feladat összefogására, egyszerűsítésére, ellátására is használható legyen?

Mert a mi általunk nyújtott megoldás pontosan ezt teszi. Sőt, a rendszer nagymértékben igazítható az Ön vállalkozásának egyéni igényeihez, így a bonyolultnak tűnő vállalati folyamatok is átláthatóan és intelligens üzleti szemléletben válnak kezelhetővé. Könnyítse meg a saját és a munkatársai mindennapjait a Microsoft Dynamics AX-szel!

Ügyfelünk a Hunland Kft.

Magyarország egyik legnagyobb export-import vállalata a Microsoft Dynamics AX-et használja

A HUNLAND egy élőállat és húsimportőr-exportőr vállalat, melyet 1992-ben alapítottak, és mára már a világ egyik legnagyobb marha, sertés és juh import és export cégévé nőtte ki magát. A cég világszerte aktív, hollandiai és magyarországi gyökerekkel rendelkezik, világméretű támogató hálózattal a háta mögött.

A COSMO CONSULT-tal folytatott közös munka eredményeként 2012-ben került bevezetésre a vállalat életében a Microsoft Dynamics AX alapokon működő vállalatirányítási rendszer iparágspecifikus verziója, melynek köszönhetően folyamataik optimalizálásra kerülhettek, a működés átláthatóbbá vált, hiszen a szerteágazó szakszoftvereken történő munka helyett egy egységes, intelligens üzleti struktúra segíti a piaci pozíció megőrzését, a profitabilitás erősítését.

Ügyfeleink az iparágban

Hunland
Tedej
dunavet
brinkm
raiffeisen
réde


Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések

Ön szerint mi az iparág legfontosabb kihívása?