Otthonosan mozgunk az ingatlangazdálkodás világában

Microsoft Dynamics PMAX

Kihívás

Jelentős kihívás az ingatlan- és vagyongazdálkodás világában, hogy az egyes részterületeket külön-külön rendszer kezeli. A többféle rendszer összehangolása időt és erőforrást von el a tényleges munkavégzéstől. A tervezésnek, megvalósításnak, értékesítésnek összehangoltan, egyetlen rendszeren belül, könnyen kezelhetően kellene megjelennie.
Az ingatlan fejlesztés-, hasznosítás-, gazdálkodás-, értékesítés támogatása, a vagyongazdálkodás kontrolling rendszer- és erőforrás menedzsment támogatása olyannyira összetettek, hogy ezidáig külön-külön rendszerekkel lehetett csak megoldani.

A megoldás

A COSMO CONSULT által kínált Microsoft Dynamics PMAX megoldás lehetővé teszi az Ön számára, hogy ezek a szerteágazó feladatok egy komplex rendszerben, integráltan, egy kézből kezelehetően jelenjenek meg. Így segíthetünk az Ön cégének is összesíteni, rendszerezni és rendszerként kezelni azt a hatalmas információhalmazt, melyen az ingatlan- és vagyongazdálkodás alapul. A felhasználóbarát kezelőfelület segítségével bármikor, bárhonnan elérheti és használhatja a rendszert.

A PMAX előnyei és funkciói - amiket Ön is azonnal megkedvel!

A PMAX olyan integrált ingatlan- és vagyongazdálkodási megoldás, amely az első perctől kezdve jelentősen hatékonyabbá teszi cége belső folyamatait.

A COSMO CONSULT az ingatlan- és vagyongazdálkodás egyedi sajátosságait alapul véve dolgozta ki üzleti megoldását, amely ezekre a specifikus problémákra ad választ. Az ingatlan fejlesztés-, hasznosítás-, gazdálkodás-, értékesítés támogatása, a vagyongazdálkodás kontrolling rendszer- és erőforrás menedzsment támogatása mind szerves része a PMAX-nak.
 
Mindent egy helyen kezel
A PMAX lehetőséget ad arra, hogy a vállalat minden osztálya egy rendszerben, integráltan végezze munkáját.
Leköveti a teljes életciklust
A projektterv létrehozásától az építkezésen át, az értékesítésen keresztül a profitszámolásig mindent lekövethetővé tesz.
Átláthatóvá teszi a projektek
A vizualizált riportoknak köszönhetően azonnal láthatóvá válik minden fontos adat a projektek helyzetéről.

Önnek a Microsoft Dynamics PMAX integrált ingatlan- és vagyongazdálkodási rendszerre van szüksége, ha olyan alkalmazást keres, amely gyorsan beépíthető a cége működésébe, könnyen tanulható és kezelhető, és széleskörű funkcionalitása minden segítséget meg az ingatlan- és vagyongazdálkodás területén.
A PMAX hatékonyabbá teszi az ingatlanok teljes életciklusához kapcsolódó feladatok rendszerezését, folyamatba fűzését. Emellett pontos és naprakész információt szolgáltat minden vagyonelemről, kimutatásokkal adatfeldolgozással segíti az Ön cége teljes működését. A Microsoft Dynamics PMAX segítségével növelheti a profitját és erősítheti a piaci pozícióját!

Testreszabott iparági megoldás


  • Eszközök (ingatlanok) kezelése és nyilvántartása

  • Az ingatlanok teljes fizikai felépítésének leképezése fa-struktúrában

  • Az egyes részletezettségi szintek teljeskörű nyilvántartása, azonosítása

  • A fizikai egységek és a logikai/szerződéses egységek rugalmas összekapcsolása érvényességi időkkel


  • Varázsló az új szerződések készítéséhez

  • Jóváhagyási munkafolyamatok egyszerű beillesztése az ingatlan- és szerződéskezelésbe


  • Az üresen álló ingatlanok és az érdeklődő ügyfelek összeegyeztetésének támogatása

  • Információ a műszaki berendezésekről, beleértve a kapcsolódó karbantartási szerződések nyomon követését

  • Biztosítási kötvények, előlegek, letétek kezelése


  • A szerződések alapján jövőbeli bevételek és cash flow tervezése

  • Teljeskörű kontrolling rendszer


  • Szerződésalapú számlázás a gyakran előforduló szerződésalapú számlázási mechanizmusokra, szezonális számlázásra és forgalomalapú bérletre

  • Szállítók, szolgáltatók, szolgáltatási szintek kezelése

  • Többféle vetítési alap (négyzetméter, forgalom, mennyiségi egység) alkalmazása

Ügyfeleink az iparágban

OTP Faktoring
Futureal

A 2000-es évek második fele jelentős fellendülést hozott az ingatlanfejlesztésben és a kiszolgáló ágazatokban. Ez a fejlődés vezetett oda, hogy a nagyobb cégcsoportok ügyviteli rendszerei elérték lehetőségeik felső korlátait, így azok már nemhogy nem támogatták, de kifejezetten hátráltatták a napi üzletmenetet.

Így kerültünk kapcsolatba a lakóingatlanok, sőt egész városrészek fejlesztéséről ismert Futureallal. A válságot követően az OTP Csoport ingatlanokkal foglalkozó leányvállalataival folytatódott iparági tevékenységünk. Az OTP Faktoringgal és az OTP Ingatlannal jelenleg is zajlik a bevezetési munka.

A nagy cégcsoportokkal folytatott közös munka során mélyebb betekintést nyertünk az iparág sajátosságaiba, így lehetőségünk nyílt arra is, hogy javaslatot tegyünk az üzleti folyamatok finomítására és átalakítására. Emellett elsajátíthattuk és beépíthettük rendszereinkbe azokat a jó megoldásokat, melyek lehetővé tették, hogy a PMAX igazán hatékony rendszerként segíthesse az ágazat szereplőit.

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések

Ön szerint mi az iparág legfontosabb kihívása?

Kapcsolódó blogposztok