Hulladékgazdálkodás könnyedén

Microsoft Dynamics NAV Enwis)

Kihívás

A hulladékgazdálkodásban működő cégek egyik legjelentősebb problémája, hogy váratlanul egy évben akár többször is módosíthatják a jogszabályokat.
Emiatt bármikor borulhat a megszokott ügymenet, az alkalmazott rendszerek nem biztos, hogy képesek a gyors változásra, az alkalmazkodásra.

A megoldás

Az COSMO CONSULT által kínált megoldás a Microsoft Dynamics NAV Enwis). Szoftverünk egyik kulcsösszetevője, hogy paraméterezhető, tehát fejlesztői munka nélkül, közvetlenül az Ön által végzett beállításokkal módosíthatók a működési feltételek. Bármikor, azonnal.

Hatékony munkavégzés mindennap


  • az integrált rendszerben az adatok, információk naprakészek, a riportozási funkciókkal könnyen elérhetők;

  • szerződések, megrendelések kezelése, szerződéseken alapuló járattervezés, a kapcsolódó nyilvántartás és a hivatalos kísérőpapírok elkészítése;

  • szerepkörök szerinti beállításoknak megfelelően minden felhasználó csak azt az adatot és funkciót látja, amire valóban szüksége van;

  • a mért adatok pontosan és azonnal a rendszerbe kerülnek, minden hulladékmozgás rögtön látszik a készleten, így az aktualizáció folyamatos;

  • a beállított készletfigyelmeztetések jelzik, ha túl sok vagy túl kevés a készlet az adott művelethez;


  • a törvényi, hatósági megfelelőségek alapbeállítások a rendszerben, így biztosítva van, hogy minden folyamat az előírások szerint működjön;

  • a törvényi, hatósági változások egyszerűen kezelhetők, külön fejlesztői munka nélkül, közvetlenül a felhasználó által;


  • a különböző típusú partnerek – vevők, szállítók, hatóságok – és azok hatósági engedélyeinek, kvótáinak kezelésére is lehetőség nyílik;

  • a hulladékkezeléssel kapcsolatos hivatalos bizonylatok előállítása, nyilvántartása;

  • saját szokásokra épülő hulladékkatalógus kialakítása mellett nemzetközi EWC katalógus is alkalmazható;

  • saját engedélyek és a végponti engedélyek nyilvántartása;

A Microsoft Dynamics NAV Enwis) megoldásunk magában foglalja a hulladékgazdálkodási folyamat minden lépését, a begyűjtéstől a feldolgozáson át a kiszállítási tranzakciókig, miközben figyelembe veszi a kapcsolódó törvények és rendeletek ide vonatkozó elvárásait is.
A rendszer támogatja a hulladék szállítmányozási, újrahasznosítási, begyűjtési és ártalmatlanítási tevékenységek mellett az olyan adminisztratív feladatokat is, mint a hulladékszállítási szerződések kezelés, vagy a járattervezés.

Termékismertető letöltése

Hulladékgazdálkodásra specializált megoldást kínálunk Önnek

A Microsoft Dynamics NAV Enwis) rendszer kialakítása során az egyik legfontosabb tényezőnek az alkalmazkodóképességet tartottuk. Pontosan tudjuk, hogy ebben az egész társadalmat érintő, kiemelten fontos iparágban milyen fontos a gyors reagálás a változó jogszabályi környezetre és a még gyorsabban változó piaci igényekre, feltételekre.

A személyre szabás alapértelmezett szolgáltatás nálunk, ezért a folyamatok pontos felmérése, az Ön részéről fennálló elvárások megfogalmazása, az Ön egyedi igényeire adott megoldások kidolgozása után vezetjük be az Önök cégében!

Ügyfeleink az iparágban

Enwis)

Hulladékgazdálkodási megoldás Németországból

Az Enwis) a németországi Tegos szoftverfejlesztő cég terméke. A rendszert Európa több országában, számos vállalatnál vezették már be sikeresen. Ennek a széleskörű alkalmazásnak köszönhetően igen jelentős és folyamatos tesztelési munka folyik a háttérben annak érdekében, hogy mindig a lehető legjobb termék kerülhessen a felhasználókhoz, akik igen nagy számban vannak jelen.
A COSMO CONSULT az Enwis) kizárólagos hazai forgalmazója – Magyarország egyik meghatározó informatikai vállalataként biztos háttérrel és magasan kvalifikált szakembergárdával dolgozik az iparági igények kiszolgálása érdekében.

Az első olyan hulladékkezeléssel foglakozó partnerünk, ahol az iparági folyamatok minden lépésének megoldását meg kellett valósítanunk, a Design Kft. volt. Miközben a vállalatnál épp folyamatban volt a Microsoft Dynamics NAV rendszer bevezetése, a COSMO CONSULT segítségével a hulladékgazdálkodási folyamatok is optimalizálásra kerülhettek. Így a Design Kft. az adatrögzítési feladatok redundáns csökkentésével képessé vált arra, hogy a hatósági és piaci elvárásoknak is megfeleljen, egy megbízható és logikusan felépített rendszer működtetésével.
Referenciáink között tudhatunk még számos vállalatot, mint a Tatai Környezetvédelmi Zrt., a Multiszint Kft. és a Városgondozás Eger Kft.

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések

Ön szerint mi az iparág legfontosabb kihívása?