Elegánsan komplex megoldás a fapados légiközlekedésben

Microsoft Dynamics AX fapados légitársaság modul

Kihívás

A fapados légitársaságok folyamatos és kiélezett árversenyében nehéz megszerezni vagy éppen megőrizni az első helyet. A repülőjegyek értékesítése, helyfoglalások végzése különböző járatokra és desztinációkra, számlák készítése, előlegek kezelése mind olyan állandó feladat, amelyeket percre pontosan, nemzetközi környezetben is akadálytalanul kell prezentálnia az Ön cégének.

A megoldás

A COSMO CONSULT által kínált Microsoft Dynamics AX rendszerben fejlesztett, fapados légitársaságoknak kialakított modul lehetővé teszi, hogy a tevékenységek és a hozzájuk kapcsolódó adathalmazok egyetlen komplex rendszerré álljanak össze, amelye a nemzetközi igényeket is kielégíti.

Ügyfelünk mondta

  • Olyan piacon dolgozunk, ahol hatalmas a verseny, a sikeresség kulcsa az adminisztrációval kapcsolatos költségek csökkentése. Az Ügyfélportálon keresztüli megtakarításokkal hatalmas üzleti előnyhöz jutunk. Számunkra nem várt előny volt, hogy a Microsoft Dynamics rendszerében folyamatosan rendelkezésre állnak a legfrissebb adatok valamint az, hogy a COSMO CONSULT szakértői segítségével a legkomolyabb kérdéseket is sikerült hatékonyan megoldani.
    Csernák Zsolt
    Wizz Air Hungary Kft. - Informatikai vezető

A légitársaságok ideális megoldása

Tekintse meg a megoldásunk nyújtotta funkciókat, amelyeket a fapados légiközlekedésre specializáltunk.

Egységes adatkezelés
A rendszer egységesen kezeli a jegyfoglaló rendszer által rögzített információkat, lemondásokat, járatváltoztatásokat.
Egyedi felhasználói felületek
A szerepkörök szerinti nézetek lehetővé teszik, hogy az adott pozícióban dolgozók csak a számukra releváns információkat lássák.
Naprakész kimutatások
A döntéshozatalt és a hatékonyságnövelési célok elérését segítik a járatonkénti, desztinációnkénti, költséghelyenkénti információk alapján készített kimutatások.

A Microsoft Dynamics AX kifejezetten fapados légitársaságok részére kialakított modulja olyan rendszer, amely a döntéshozatali folyamatokat segíti a légiközlekedési vállalatok minden tevékenységének összefoglalásával, az adatfeldolgozás támogatásával.

Speciális modulunk lehetővé teszi, hogy szerepkörök szerinti nézetben, különböző interface-ekkel kapcsolódva, egységes, folyamatosan naprakész riportok kerüljenek előállításra a hatékonyság növelése érdekében.

Legyen meghatározó szereplő az egész világon a Microsoft Dynamics AX révén!

Ügyfelünk a Wizz Air Hungary Kft.

A COSMO CONSULT első iparági ügyfele a Wizz Air volt. A projekt 2004-ben zajlott, és különlegességét az adta, hogy a légitársaság éppen a magyarországi piacra lépésével párhuzamosan vezette be a Microsoft Dynamics AX-et is. Ennek köszönhetően a bevezetési projektet támogatva, a COSMO CONSULT fejlesztői egy specifikus modult fejlesztettek a Wizz Air saját elvárásainak, ügymenetének megfelelően.
A közös munka során kidolgozott modul egyedi beállításainak köszönhetően szabadon továbbkonfigurálható, így igény esetén más légitársaságoknál is használható, egyénileg testreszabható.

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések

Ön szerint mi az iparág legfontosabb kihívása?