Az élettudomány digitális átalakulása

Minőségirányítási megoldás csomag a Dynamics 365-tel

Kihívás

Az élettudomány területén működő cégek magas innovációs színvonalával emelkedik ki a többi iparág közül. Gyógyszeripar, kozmetika, biotechnológia és egészségügyi vállalkozások számára ezek a területek óriási lehetőségeket kínálnak, de komoly kihívásokkal is járnak.

A demográfiai változások, az egészségügyi költségkorlátozások és a szigorú szabályozások mind nehezített terepet jelentenek ezeknek a cégeknek, amelyekkel meg kell küzdeniük a siker érdekében. Ugyanakkor az élettudományok az egyik legígéretesebb terület, mivel válaszokat nyújtanak a jövő egészségügyi kérdéseire, különösen a növekvő népességű feltörekvő országokban és az elöregedő nyugati társadalmakban.

A megoldás

A COSMO CONSULT számos más iparág mellett az élettudományok területén is rendelkezik iparági megoldással, amely a Microsoft legkorszerűbb technológiáján alapul. Legyen szó minőségbiztosításról, minőségirányításról, incidenskezelésről vagy dokumentumkezelésről - az erősen szabályozott iparágak számára is van lehetőség a digitalizáció útjára lépni!

Korszerű megoldás az élettudományi iparág számára

Szabályozott iparági környezetben az informatikai rendszerek szállítóinak nem csak „egyszerű” szoftverbeszállítóként kell az ügyfeleiket kiszolgálni, hanem mélyreható tudással kell rendelkezni az ügyfélről és a működési környezetéről is! A megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetése és működtetése erősen szabályozott üzleti környezetben kritikus fontosságú, ugyanúgy, ahogyan a megfelelő megoldásszállító partner kiválasztása is! Ezért a megfelelő üzleti informatikai partner kiválasztása kritikus fontosságú.

Az iparági tipológiától és a piaci követelményektől függően, az engedélyezési és jóváhagyási eljárások széles skáláját szükséges használni. Egy minőségirányítási rendszer használata alapvető fontossággal bír az előírások teljesítésének biztosítása érdekében, és annak érdekében is, hogy a hogy ezeket bármikor ellenőrizni lehessen. Nem túlzás azt állítani, hogy egy szoftver szabályozott környezetben az értéklánc része. A szoftverrel támogatott minőségellenőrzés és minőségbiztosítás valójában a vállalati infrastruktúra alapvető eleme.

Kiknek készült a megoldás-csomag?

Gyógyszeriparnak
Kozmetikai termékek gyártóinak
Biotechnológia eszköz és berendezés gyártóknak
Orvostechnikai eszközök gyártóknak
Étrendkiegészítő gyártóknak

Megoldás a szabályozott iparágak számára

Megoldás a szabályozott iparágak számára

A szabályozott iparágak, mint a gyógyszeripra, orvosi műszergyártás, élelmiszeripar, az egészségügy, vagy a légi közlekedés, szigorú állami előírások és nemzetközi szabványok szerint működnek. Ezek a szabályok a fogyasztók védelmét, a piaci átláthatóságot és az etikus üzleti gyakorlatokat hivatottak szavatolni. A szabályozások betartása azonban jelentős kihívásokat is jelenthet: adminisztratív terhek, magas költségek és a folyamatosan változó jogszabályi környezet kezelése. Ezek az előírások ráadásul gyakran akadályozzák az újítást és lassítják a piacra lépést, mivel a vállalatoknak időt és erőforrásokat kell szánniuk arra, hogy megfeleljenek a szabályozók elvárásainak.

A COSMO CONSULT megoldása a fenti kihívásokra hivatott válaszolni és nagyon hatékony megoldást adni a fenti iparágakban tevékenykedő cégeknek.

COSMO Incidenskezelés

COSMO Incidenskezelés

Folyamatok Rugalmassága és Jövőbeli Auditokra Való Felkészültség

A COSMO Incidenskezelés a COSMO Minőségirányítási csomag egyik központi eleme. Ez a megoldás teljesen önállóan és platformfüggetlenül működik. Ugyanakkor lehetőséget biztosít további folyamatok kiterjesztésére egyetlen platformon, valamint a vezető alkalmazásokkal való integrációra. Más Microsoft Dynamics termékekkel is könnyen integrálható.

Ez a megoldás lehetőséget nyújt a folyamatok rugalmasságára. A háttérben lévő alacsony code/no-code platform minden területen lehetővé teszi a konfigurálást. Ilyen feltételek mellett áttervezhetők és adaptálhatók az űrlapok, munkafolyamatok vagy nézetek.

COSMO Minőségirányítási Tanácsadás

COSMO Minőségirányítási Tanácsadás

Tanácsadás minőségirányítási rendszer kialakításához

Egy minőségirányítási rendszer felállítása elkötelezettséget és szakértelmet igényel – és ezekben itt a COSMO CONSULT-nál szakértő tanácsadóink segítséget tudnak nyújtani. Függetlenül attól, hogy meglévő minőségirányítási rendszeréhez keres hatékony kiegészítő megoldásokat, pl. a dokumentum ellenőrzéshez, vagy csak most kezdi a minőségirányítási rendszer felállítását és működtetését a meghatározott előírásoknak megfelelően: mindkét esetben nemcsak a termék a döntő fontosságú, hanem az odavezető út is.

COSMO Document Control

COSMO Document Control

Átlátható dokumentumok és integrált munkafolyamatok

A COSMO Document Control rendkívül hatékony és intelligens munkafolyamat-rendszert biztosít a specifikációs és ellenőrzési dokumentumok számára. Az alkalmazás a COSMO minőségirányítási csomagba van integrálva. A platform átlátható munkafolyamatokat, valamint zökkenőmentes és következetes ellenőrzési nyomvonalat biztosít.

Összehasonlítható, vizuálisan kiemelhető és egyértelműen megjeleníthető az összes olyan verzió, amelynek tartalma megváltozott. A különböző munkafolyamatok biztosítják az összes műveletet egészen a kiolvasási visszaigazolásokig.

További előnyők

 • Megbízható Microsoft Dynamics üzleti funkcionalitás
 • Alkalmazások széles skálája, beleértve a zökkenőmentes Office integrációt is
 • A legújabb szoftvertechnológia
 • Befektetési biztonság és a jövőre nézve
 • Mobilitás: PC/MAC/tablet/okostelefon
 • Modern és felhasználóbarát felület
 • Nagyfokú rugalmasság és skálázhatóság
 • Nemzetközi követelményekre tervezve
 • Licencelési és telepítési modellek széles választéka

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések

Ön szerint mi az iparág legfontosabb kihívása?