Digitális innováció a biotechnológiában

image/svg+xml Biofinomítók üzemeltetése | Smart Account CRM

A Smart Account segítségével a Pannonia Bio értékesítői ügyfélkapcsolataikat még szorosabbra fonhatják, jobb rálátás mellett hozhatnak döntéseket, és testre szabható, adatvezérelt folyamatok mentén hamarabb köthetnek üzletet.

Manuális folyamatok automatizálása a Deltaplast Kft-nél

image/svg+xml Műanyag alkatrészek és PET előformák gyártása | Microsoft Dynamics NAV

Míg korábban a belső igények alapján gyakran alakítottak a rendszeren, az COSMO CONSULT kialakított egy hosszútávon jól működő, egységes koncepciót, ami figyelembe vette a részegységek és a cég globális igényeit. A megoldás az üzleti folyamatok optimalizálása és a korábban többszörösen módosított Microsoft Dynamics NAV rendszer cseréje volt, egy hatékonyan működő és könnyen használható újabb verzióra.

PEAK: Hogyan automatizálta a Peak az online értékesítését?

image/svg+xml Étrendkiegészítő gyártás | Dynamics 365 Business Central

A Magento tökéletes alap az online értékesítéshez, a hiányzó funkciókat pedig, a Microsoft Dynamics Business Central biztosítja. A Magento összekapcsolása Business Central rendszerével lehetővé tette, hogy a készletnyilvántartás, a számlázás, a rendelések feldolgozása és a banki tranzakciók feldolgozása egyetlen rendszeren belül, automatizálva működjenek. Ehhez szükség volt különböző interfészek kialakítására és a két rendszer megfelelő összekapcsolására.

A Masterplast a Microsoft Dynamics AX-re alapozva építkezik

image/svg+xml Építőanyag- gyártás, érékesítés, logisztika | Microsoft Dynamics AX

Példaértékű informatikai beruházást hajtott végre az építőipari termékek nagykereskedelmével foglalkozó Masterplast Kft.: a Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésével pár hónap leforgása alatt világszínvonalúra fejlesztette elavult informatikai infrastruktúráját.

SEI: A fenntartható növekedés záloga a SEI Kft.-nél

image/svg+xml Szalagkábel gyártás | Microsoft Dynamics NAV (Business Central)

A SEI Interconnect Products Kft.-nél 2011 eleje óta működik élesben a Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszer. A japán anyacég feszes és tudatos középtávú tervezésének eredményeként már évekkel korábban tudható volt, hogy 2010 után meredek felfutás várható az alattyáni gyár termelésében és árbevételében, így mindenképpen egy tökéletesen működő ERP megoldásra volt szükségük.

K&V: Gördülékeny ügymenet Microsoft Dynamics NAV-val

image/svg+xml Árufuvarozás, szállítmányozás, raktározás | Microsoft Dynamics NAV (Business Central)

A szállítmányozási vállalkozásnál lezajlott bevezetés elsődleges feladata a pontos és megbízható szolgáltatáshoz megfelelő korszerű eszközök biztosítása volt, amelyek nagyobb biztonságot nyújtanak a szállítás és a háttérszolgáltatások területén, miközben hatékonnyá teszik a vállalatirányítással kapcsolatos feladatok elvégzését.

AVEX - Kerékpár gyártás és kereskedelem

image/svg+xml Kerékpár gyártás és kereskedelem | Microsoft Dynamics NAV (Business Central)

"A Dynamics NAV-ból kinyerhető riportoknak és elemzéseknek köszönhetőn minden helyzetre van hatékony stratégiánk, így mindig helyes döntéseket tudtunk hozni, mivel mindig naprakész kimutatások alapján dönthetünk." - mondta Purnhauser Dénes, az AVEX Zrt. vezérigazgatója

HANSA - Logisztika és nagykereskedés

image/svg+xml Logisztika és nagykereskedés | Microsoft Dynamics AX

A Hansa-Kontakt hatékonyságát és versenyképességét a Microsoft Dynamics AX alapú raktárirányítással növeli. A CBA és Partner hálózatokat létrehozó, több ezer üzletet kiszolgáló nagykereskedő új logisztikai központjában a másfélszeresére nőtt forgalmat változatlan létszámmal tudja kezelni.

DIEGO - Melegburkolat kiskereskedés

image/svg+xml Melegburkolat kiskereskedés | Microsoft Dynamics AX

A Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszer támogatja a vezető melegburkolat-forgalmazó országos üzlethálózatának tevékenységét és további terjeszkedését Kelet-Közép-Európában. Ha járókelőkhöz fordulván megkérdeznénk, mi jut eszükbe a DIEGO-ról, gondolkodás nélkül rávágnák: hát a szőnyeg!

BUDAVAL - papír- és fóliagyártás

image/svg+xml Papír- és fóliagyártás | Microsoft Dynamics AX

Speciális gyártási folyamatok, termelési terv optimalizálása, selejtcsökkentés, vonalkódos azonosító rendszer, részletes költségelemzés, anyaghulladék-elemzés és minimalizálás – csak néhány a Budaval számos egyedi igényei közül, amelyet egy vállalatirányítási rendszer bevezetésével kívántak megoldani. Mivel a cég vezetősége elkötelezett volt a rendszer bevezetése iránt, és határozott elképzelésekkel rendelkezett a megoldás céljáról, alig fél év alatt megvalósulhatott a testreszabott, jól működő vállalatirányítási rendszer.