Idöpont2021. június 2. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Az esemény véget ért

A résztvevőknek köszönjük a résztvételt. Nézze meg eseményen készült képeket, videókat, és tekintse meg az előadás prezentációját.

Ugrás az esemény médiatárhoz

Nincs hatékony döntéstámogatás integrált, pontos és megbízható riportok nélkül

A webináron bemutatjuk, hogy ezt könnyebb megvalósítani, mint hinné!

Hogyan hasonlíthatjuk össze könnyedén a tényadatainkat a terveinkkel több szempont mentén, különböző részletezettségi szinten? Hogyan lehet az eredménykimutatásunkból a bevételeket növelni? Mit mutatnak a trendek? Milyen tényezőkre kell fókuszálnunk, hogy fokozzuk a bevételeinket?

A pontos számok ismeretében adatvezérelt döntéseket lehet hozni, ráadásul időben lehet reagálni a legfontosabb eseményekre, és azonnal be is lehet avatkozni.

Amennyiben az alábbi állítások közül több is igaz cégére, akkor érdemes regisztrálnia a webinárra:

 • Az adatok összegyűjtése és a riportok elő- és elkészítése időigényes,
 • A riportokat manuálisan, külön-külön készítik el az egyes területek, amivel rengeteg idő megy el,
 • A riportok megbízhatósága nem kielégítő, sokszor térnek el ugyanazok az adatok különböző verziókban, és ez bizonytalanságot okoz,
 • A riportok nem interaktívak, nehezen tudunk nézőpontot, részletezettséget váltani

Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy van egy olyan eszközünk, amellyel tudunk segíteni a fent felsorolt problémák megoldásában?

Miért regisztráljon a webinarra?

Mert bemutatjuk a Microsoft 14 éve folyamatosan piacvezető elemzési és üzleti intelligencia platformját a Power BI-t, amivel a fenti problémákat orvosolhatja! Megmutatjuk, hogyan építhet ki teljeskörű riportolást még akkor is, ha a cége több vállalati alkalmazást is használ!

A webináron bemutatjuk:

 • A klasszikus riportolás problémáit,
 • Hogyan tudja támogatni az elemzéseinket, döntéseinket egy egységes, több adatforráson alapuló Power BI riport,
 • Hogyan tudunk egy felsőbb szintű nézetből lefúrni a részletekig,
 • Hogyan tudunk különböző nézőpontokat alkalmazni a riportokban,
 • Hogyan tudunk tényadatokat a tervadatokkal összehasonlítani, trendeket elemezni,
 • Hogyan lehet egy problémaazonosítástól eljutni a cselekvésig,
 • Hogyan tudjuk integrálni riportokat a különböző rendszereinkkel.

Power BI és Excel: better together 🙂

Tudjuk, hogy a legtöbb vállalati adat előbb vagy utóbb egy Excel táblában végzi, és jól tudja ezt a Microsoft is. Így a Power BI által kezelt adatok akár Excelben is megjeleníthetők és használhatók. Ezt is be fogjuk mutatni a webináron!

Kiknek szól a webinar?

Minden cégvezetőnek, aki szeretné még tudatosabban vezetni a cégét. Valamint minden részlegvezetőnek is, akik a mindennapokban tapasztalják meg a riportkészítéssel járó erőfeszítéseket. De nem utolsó sorban MINDENKINEK, aki hatékony, adat alapú elemzésben érdekelt.

A webinár programja

2021. június 2.

 • 13:00 - 13:10
  COSMO CONSULT bemutatkozás, A webinar menetének bemutatása
  Németh Tamás
  Head of Sales
 • 13:10 - 13:25
  Milyen hátrányai lehetnek a klasszikus, Excel alapú riportolásnak? Sok a manuális riportelőkészítési munka, akár párhuzamosan több ember is hasonló feladatokat lát el? Különböző verziók terjedhetnek? Sokáig futnak a makrók? Sok a riportok előállításához szükséges idő? Lehet-e ezt csökkenteni és inkább az elemzésre fókuszálni?
  Edelényi Márton
  Senior BI fejlesztő
 • 13:25 - 13:50
  Hogyan tudunk egy vezetői szintű, terv-tény áttekintő nézetből eljutni konkrét cselekvésekig? Egy felhasználói történeten keresztül megmutatjuk, hogy egy terv-tény összehasonlítás során azonosított leendő problémát hogyan lehet potenciálisan elkerülni konkrét lépésekkel, milyen tényezőkön kell javítanunk. Hogyan tudnak ezek az elemzések integrálódni a rendszereinkbe, folyamatainkba.
  Edelényi Márton
  Senior BI fejlesztő
 • 13:50 - 14:00
  Kérdések és válaszok!
  Edelényi Márton
  Senior BI fejlesztő

Regisztráció

A webinar június 2-án, szerdán 13:00 órakor kerül megrendezésre. Az esemény megtartásához a GoToWebinar alkalmazást fogjuk használni. A regisztrációhoz kattintson a lenti gombra, amely átvezeti Önt a GoToWebinar jelentkezési felületére. Az adatait kérjük, hogy majd ott adja meg. Várjuk szeretettel!

A GoToWebinar a visszaigazoló e-maileket angol nyelven fogja kiküldeni, de a webinar végig magyar nyelven lesz!

Előadóink

Az előadókról

 • "Én azt látom, hogy nagyon sokan törekszenek arra, hogy információ-vezérelten hozzák meg a döntéseiket, még akkor is, ha az adatok összegyűjtése, rendszerezése, megjelenítése sokszor erőn felüli ráfordításokat igényel. Az gondolom, hogy a jó döntésekhez tisztán kell látni, hogy mi történik a cégben, és ehhez több adatforrást és nézőpontot is használni kell. Manapság könnyedén, interaktívan le kell tudnunk fúrni a részletekig, hogy megfelelő akciókat el tudjuk indítani. Az ilyen, egységesített riportok kialakítása nem könnyű feladat. A webináron bemutatjuk, hogyan tudjuk a Power BI platformot segítségül hívni, és ez milyen kézzelfogható előnyökkel jár."
  Edelényi MártonSenior BI tanácsadó
Idöpont2021. június 2. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések