Idöpont2021. június 9. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Az esemény véget ért

A résztvevőknek köszönjük a résztvételt. Nézze meg eseményen készült képeket, videókat, és tekintse meg az előadás prezentációját.

Ugrás az esemény médiatárhoz

Egyedi pénzügyi megoldások a Dynamics AX-ben

Szeretne többet kihozni meglévő Dynamics AX/D365 rendszeréből pénzügyi területen? Segítünk!

Több, mint 60 egyedi fejlesztéssel rendelkezünk, amelyek közül a legfontosabb pénzügyi megoldásainkat fogjuk bemutatni a webináron! Webinárunk során megismerkedhet munkamódszereinkkel és tanácsadási stratégiánkkal, valamint esetlegesen bemutatott egyedi fejlesztéseink működésébe is betekinthet.

Sorozatunk első állomásán olyan pénzügyi fejlesztéseket fogjuk bemutatni, amelyek már meglévő, sokat használt funkciókat tesznek kényelmesebbé, vagy vérteznek fel olyan tulajdonsággal, amelyeket ügyfeleink hiányoltak! Webinárunk két olyan területet jár végig, amelyek a pénzügyes felhasználók mindennapi munkáját érintik, ezek a számlázás és a könyvvezetést.

20 év AX/D365 tapasztalat, 60+ egyedi megoldás

Az elmúlt 20 évben 200-nál is több, Dynamics AX rendszert vezettünk be, és 60 egyedi megoldást készítettünk ügyfeleinknek, amelyek mind fontos funkciókkal teszik hatékonyabbá a rendszert. Ezeknek a fejlesztéseknek a nagy része a legfontosabb verziókban elérhetők ügyfeleink számára a pénzügy, kereskedelem, logisztika vagy akár a gyártás területén. Webinárunk első részében a pénzügyi fejlesztéseinket fogjuk bemutatni!

A webinár témái

 • Külföldi fióktelepek működése azonos jogi személy alatt
 • Gyűjtőszámlázás a mindennapokban
 • Vállalati bankszámlaszám optimalizálás kimenő számlán
 • Elkésett számlák kezelése áfa és kontrolling szempontból
 • Kontrolling vs. könyvvezetés - Zárás mindenekfelett
 • Dimenzionálás kötöttségek nélkül

Miért regisztráljon a webinarra?

Mert az egyedi pénzügyi fejlesztéseink mellett sok olyan kisebb tippet és trükköt is be fogunk mutatni, amelyek fejlesztés nélkül is, szimpla paraméterezéssel is megvalósíthatók!

Kiknek szól a webinar?

A webinart kifejezetten azoknak a cégeknek ajánljuk, akik Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszert használnak, és szeretnék tudni, hogy milyen lehetőségek rejlenek az AX/D365-ben a pénzügyi funkciók területén. Azoknak is ajánljuk, akik többet szeretnének kihozni a meglévő rendszerükből vagy upgrade-en gondolkoznak!

Milyen verzión fogjuk bemutatni a fejlesztéseket?

A webináron az AX 2012-es verzióján és a legújabb, Dynamics 365 Supply Chain Management verzióján keresztül fogjuk megmutatni a fejlesztéseinket, melyek a korábbi verziókon is elérhetőek!

A webinár programja

2021. június 9.

 • 13:00 - 13:10
  COSMO CONSULT bemutatkozás, A webinar menetének bemutatása
  Háló Sándor
  Team Manager
 • 13:10 - 13:20
  Fejlesztési stratégiák: hogyan fejlesztünk mi a COSMO-nál

  Röviden bemutatjuk, hogyan készült már több, mint 60 egyedi kisebb-nagyobb fejlesztés a rendszerhez.
  Várszegi Hajnalka
  Product Manager, Dynamics 365 Finance & Supply Chain
 • 13:20 - 13:35
  Egyedi megoldások a számlázásban

  Külföldi fióktelepek működése azonos jogi személy alatt, Gyűjtőszámlázás a mindennapokban, Vállalati bankszámlaszám optimalizálás kimenő számlán
  Várszegi Hajnalka
  Product Manager, Dynamics 365 Finance & Supply Chain
 • 13:35 - 14:50
  Egyedi megoldások a könyvvezetésben

  Elkésett számlák kezelése áfa és kontrolling szempontból, Kontrolling vs. könyvezetés - Zárás mindenekfelett, Dimenzionálás kötöttségek nélkül
  Várszegi Hajnalka
  Product Manager, Dynamics 365 Finance & Supply Chain
 • 13:50 - 14:00
  Kérdések és válaszok

Regisztráció

A webinar június 9-én, szerdán 13:00 órakor kerül megrendezésre. Az esemény megtartásához a GoToWebinar alkalmazást fogjuk használni. A regisztrációhoz kattintson a lenti gombra, amely átvezeti Önt a GoToWebinar jelentkezési felületére. Az adatait kérjük, hogy majd ott adja meg. Várjuk szeretettel!

A GoToWebinar a visszaigazoló e-maileket angol nyelven fogja kiküldeni, de a webinar végig magyar nyelven lesz!

Előadóink

Az Előadókról

 • "Több, mint 10 éve foglalkozom AX-szel. Hiszek abban, hogy ez a rendszer megfelelő kezekben még nagyon sokáig az üzleti siker, a fejlődés és a növekedés záloga lehet. A webináron be fogom mutatni, hogy fejlesztések nélkül is mennyi minden rejlik a rendszerben, és azt is, hogy mi a COSMO-nál milyen fejlesztési stratégiákat követünk. És természetesen a pénzügyi megoldásainkról részletesen fogok beszámolni."
  Várszegi HajnalkaProduct Manager, Dynamics 365 Finance & Supply Chain
 • "Több, mint 45 aktív magyar AX és Dynamics 365 Finance & Supply Chain ügyfelet menedzselünk, és látjuk, hogy mennyire eltérő igények jelentkeznek náluk. Mindig arra törekszünk, hogy ezekre hosszútávú és időtálló megoldást javasoljunk. Azt látjuk, hogy az AX nagyon jó irányba fejlődik, és erre példákat is hozunk a webináron!"
  Háló SándorTeam Manager

*** A webinár leírásában a rendszer hazai piacon legismertebb nevét (Microsoft Dynamics AX) használjuk, de jelenlegi hivatalos megnevezése Dynamics 365 Finance and Dynamics 365 Supply Chain Management.***

Idöpont2021. június 9. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések