Idöpont2020. június 25. 11:00 - 12:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Az esemény véget ért

A résztvevőknek köszönjük a résztvételt. Nézze meg eseményen készült képeket, videókat, és tekintse meg az előadás prezentációját.

Ugrás az esemény médiatárhoz

Irány a felhő - Miért most a legjobb az időzítés?

A webináron bemutatjuk, miért éppen most éri meg a legjobban a felhőbe mozgatni az IT infrastruktúráját.

Az elmúlt néhány hónapban sok vállalat megérezte a távmunkavégzés során a felhős szolgáltatások fontosságát. Sokan lemaradtak a versenyben, hiszen a felhős szolgáltatások hiányában megakadt a munkavégzés. Valószínűleg az Ön cégében is rugalmasság és az alkalmazkodóképesség kerültek az előtérbe, hiszen ezek azok a tulajdonságok, amelyek a siker kulcsát jelentik -különösképpen- a jelenlegi helyzetben és a következő időszakban is. 

A jó hír viszont, hogy még nincs elkésve! 

Még mindig megvan a lehetősége, hogy átváltson a felhőre mi pedig, segíteni szeretnénk a felkészülésben. A migrációs projektek előtt számos kérdés merült fel ügyfeleinkben, ezeket szeretnénk széles körben megválaszolni a webinár során. Ha kíváncsi, hogyan lehet biztonságosan és hatékonyan átmozgatni egy céget a felhőbe, regisztráljon az angol nyelvű webinárunkra!

Mire van szüksége a sikeres átálláshoz?

A rövid válasz: a megfelelő platformra és egy jó koncepcióra, ami képes összehangolni a régi és az új folyamatokat. A webináron megtanulhatja, hogyan lehet kialakítani a meglévő folyamataival párhuzamban lévő egyedi átállási tervét a "Cloud Adaption Framework" használatával.

Mikre fog választ kapni, ha részt vesz a webináron?

  1. Hogyan lehet pontos és megbízható migrációs tervet készíteni? Hogy néz ki az egyedi felhőalapú infrastruktúrája?
  2. Mely üzleti folyamatokat kell először kezelni?
  3. Milyen feladatokkal jár a felhőmegoldások optimalizálása cége számára? Milyen részletekre kell odafigyelni?

A regisztrálók között egy 999 euró értékű fél napos konzultációs lehetőséget sorsolunk ki!

Nyerjen egy félnapos kozultációt senior Cloud Migration tanácsadóinkkal! Felkeltettük az érdeklődését? Ne feledje, a helyek száma korlátozottak - Regisztráljon most és tudjon meg többet ingyenes webinárunkon cége lehetőségeiről és nyerjen egy 999 euró értékű konzultációt nemzetközi tanácsadóinkkal.

Előadóink

Az Előadókról

  • "Ha egy vállalat fejlődni szeretne, a felhős megoldások tudják megteremteni hozzá az alapot. Teljes adatbiztonságot, a költségek hosszútávú csökkenését és a folyamatok hatékonyságnövelését biztosítja egy felhős megoldás, ezért nem is kérdés, hogy a következő időszakban a cégek versenyelőnyének kulcsa lesz."
    Christian KrauseOperations Manager | Cloud & IT Services

Regisztráció

Regisztrálok a webinarra!

A webinar június 25-én, csütötökön 11:00-kor kerül megrendezésre. Az esemény megtartásához a GoToWebinar alkalmazást fogjuk használni. A regisztrációhoz kattintson a lenti gombra, amely átvezeti Önt a nemzetközi COSMO CONSULT felületen keresztül a GoToWebinar jelentkezési felületére. Az adatait kérjük, hogy majd ott adja meg. A GoToWebinar a visszaigazoló e-maileket angol nyelven fogja kiküldeni, és a webinar is angol nyelvű lesz. Várjuk szeretettel!

Idöpont2020. június 25. 11:00 - 12:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések