Idöpont2020. november 25. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Az esemény véget ért

A résztvevőknek köszönjük a résztvételt. Nézze meg eseményen készült képeket, videókat, és tekintse meg az előadás prezentációját.

CAD integráció és verziókezelés a gyakorlatban

Webinar egyedi gyártóknak, rendelésre gyártóknak, szerszámkészítőknek

Az egyedi gyártó cégek gyártási folyamatai egyre bonyolultabbá váltak a növekvő termékkomplexitásnak köszönhetően. A termékek egyre bonyolultabbak, a vevők gyakran változtatják a megrendelési igényeiket, és eközben egyre nagyobb elvárás a kiváló minőség és a gyors leszállítás.

Ön is szeretné, ha ügyfeleinek gyorsabban tudná legyártani a termékeit? Ha már elsőre a jó terméket gyártaná le? Ha a gyártórészlege mindig a megfelelő darabjegyzéket használná? Ha a mérnököktől gyorsabban kerülnének a tervek a gyártósorra? Ha időben megérkezne minden alkatrész a gyártáshoz? A webináron megmutatjuk, hogy mindez lehetséges!

A webinaron az alább felsorolt témákat fogjuk bemutatni:

A CAD és ERP rendszerek összekapcsolásának előnyei

A két rendszer összekötése jelentősen megkönnyíti a tervezési és gyártási részlegek közötti információáramlást, csökkenti a hibázás kockázatát, és felgyorsítja a részlegek munkáját. A webinaron bemutatjuk, hogyan hoz kézzelfogható változást a cég működésében CAD és az ERP rendszerek integrációja. Pl. a rendszer által biztosított részlegek közötti információ áramlás pontosabb elő- és utókalkulációt tesz lehetővé.

Verziókezelés - egységes darabjegyzék kezelés minden részlegnél

A webinaron bemutatjuk, hogy válik elérhetővé a teljes szervezetben a mérnökök által elkészített legújabb darabjegyzék verziók. A BOM-ok nyilvántartásában pontosan látható, hogy ki és mikor változtatott a BOM-on, engedélyezett-e a BOM és hogy meddig érvényes. A termék előállítása után is visszakövethető, hogy melyik BOM alapján lett legyártva, ki csinálta, ki hagyta jóvá.

Változásmenedzsment - hogyan lehet jól csinálni?

A webinaron bemutatjuk, hogy a rendszer verziókezelés funkciója hogyan kezeli a terv-dokumentumváltoztatásokat. Valamint szó lesz még a változtatási értesítésekről és igényekről, ezek dokumentálásáról és utókövetéséről is!

Kiknek szól a webinar?

Egyedi gyártóknak, rendelésre gyártóknak, szerszámkészítőknek! Azoknak, akik szeretnék:

 • gyorsítani a kommunikációt a részlegek között,
 • ügyfeleiket gyorsabban kiszolgálni új termékeikkel,
 • ha minden részleg az éppen aktuális darabjegyzékkel dolgozna,
 • visszakövethetővé tenni a darabjegyzék módosításokat.

A webinár programja

2020. november 25.

 • 13:00 - 13:05
  COSMO CONSULT bemutatkozás, a webinar menetének bemutatása
  Németh Tamás
  Head of Sales
 • 13:05 - 13:15
  Vállalatirányítás egyedi gyártóknak, rövid áttekintés a teljes megoldásról
  Németh Tamás
  Head of Sales
 • 13:20 - 13:35
  CAD és ERP rendszerek integrációjának előnyei
  Jelfy Dóra
  Vezető Tanácsadó
 • 13:35 - 13:50
  Változáskövetés és verziókezelés
  Jelfy Dóra
  Vezető Tanácsadó
 • 13:50 - 14:00
  Kérdések és válaszok

  A webinar alatt Ön folyamatosan kérdezhet a webinar Questions felületén. Tanácsadóink a webinar végén fogják megválaszolni a kérdéseket.
  Jelfy Dóra és Németh Tamás

Előadóink

Az Előadókról

 • Tapasztalataim alapján a vevői rendelés alapú terméktervezést végző vállalatoknak sokkal komplexebb kihívásokkal kell szembenézniük, mint a tömeggyártást végző társaiknak. A kihívást többek között a szigetrendszerekből adódó, tervezői - gyártói- és értékesítési részlegek közötti akadozó információáramlás, a hosszú beszerzési idővel rendelkező alkatrészeknek időben a gyártószalaghoz juttatása és az egyedi termékek pontos elő- és utókalkulációja jelenti"
  Jelfy DóraVezető Tanácsadó
 • "Nagyon sok egyedi gyártással foglalkozó céggel beszélgettünk idén, és jó látni ebben a klasszikus iparágban, hogy milyen nyitottság van a digitális megoldások felé. Szerintem a gyártó vállalatok nagy része mára belátta, hogy versenyelőnyhöz juthat, aki hamarabb esik át a digitális eszközök használatában. Mi pont ezen a területen tudunk segíteni!"
  Németh TamásHead of Sales

Regisztráció

A webinar november 25-én, szerdán 13:00 órakor kerül megrendezésre. Az esemény megtartásához a GoToWebinar alkalmazást fogjuk használni. A regisztrációhoz kattintson a lenti gombra, amely átvezeti Önt a GoToWebinar jelentkezési felületére. Az adatait kérjük, hogy majd ott adja meg. Várjuk szeretettel!

A GoToWebinar a visszaigazoló e-maileket angol nyelven fogja kiküldeni, de a webinar végig magyar nyelvű lesz!

Idöpont2020. november 25. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések