Idöpont2021. október 13. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Az esemény véget ért

A résztvevőknek köszönjük a résztvételt. Nézze meg eseményen készült képeket, videókat, és tekintse meg az előadás prezentációját.

Ugrás az esemény médiatárhoz

Webinár: Miért éri meg most Business Centralra váltani?

Ha Ön is elgondolkozott már azon, hogy egy szép napon leváltja a meglévő Microsoft Dynamics NAV rendszerét, akkor jó helyen jár! A webináron bemutatjuk, hogy miért éri meg a legújabb verzióra, a Business Centralra váltani, és hogyan érdemes nekifogni az upgrade-nek.

Sok régi verzión lévő ügyfelet kezelünk mi is, de nagyon sok verziófrissítést is végigcsináltunk az elmúlt 1-2 évben. Tudjuk mivel jár a váltás, hogyan kell végigvinni, és ezeket a tapasztalatainkat fogjuk megosztani a webináron.

Mi számos NAV és Business Central  bevezetés után úgy látjuk, hogy az új verzió nagyon sok új funkcióval rendelkezik, a felhőből is üzemeltethető, sokkal gyorsabb, és jóval biztonságosabb, mint a régi Dynamics NAV rendszerek. Az előnyők kifejtését részletesen végigvesszük a webináron!

Hogyan érdemes felkészülni az upgrade-re?

Az upgrade menetrendje nagyon sokban függ a meglévő Dynamics NAV verziótól, és a hozzá tartozó fejlesztésektől. A webináron el fogjuk mondani, hogy az egyes verziók esetében milyen upgrade stratégiát a célszerűbb követni, hogy az átállás sikeres legyen.

Milyen upgrade típusok és üzemeltetési lehetőségek vannak?

Business Central-ra váltani többféle módon is lehet, ezt mindig a vállalat rendszerei és a jövőben elvárt működése határozza meg. Ezeket a lehetőségeket részletesen be fogjuk mutatni a webináron. Valamint arra is kitérünk, hogy milyen hosszútávú üzemeltetési lehetőségek állnak rendelkezésre. 

Van egy jó hírünk: van kapacitásunk!

Egyedülálló módon a hazai piacon idén létrehoztunk egy dedikált 20+ fős Business Central Upgrade-re specializálódott fejlesztő gárdát. Ez a Csapat komoly tudásbázissal rendelkezik az upgrade projektek területén, és rendelkezik megfelelő kapacitással is! Minden résztvevőnek egy speciális, upgrade felmérésre vonatkozó lehetőséget biztosítunk! További részletek a webináron!

A webinár programja

2021. október 13.

 • 13:00 - 13:05
  COSMO CONSULT bemutatkozás, a webinar menetének bemutatása
  Bene Tamás
  Account Manager
 • 13:10 - 13:15
  Business Central Upgrade Csapat bemutatása
  Angyal Róbert
  Upgrade Team Leader
 • 13:15 - 13:25
  Miért váltsunk Business Centralra?
  7 ok, hogy miért váltsunk Dynamics NAV-ról Business Centralra. Business Central funkciók és technológiák. Lokalizáció és egyedi appok. Integrációk és a felhő.
  Angyal Róbert
  Upgrade Team Leader
 • 13:25 - 13:35
  Upgrade típusok és üzemeltetési lehetőségek
  Angyal Róbert
  Upgrade Team Leader
 • 13:35 - 13:45
  Miért érdemes velünk upgradelni? Egyedi COSMO megoldások.
  Angyal Róbert
  Upgrade Team Leader
 • 13:45 - 13:55
  Kérdések és válaszok
  A webinár során bármikor kérdezhet a chat ablakon, amit a webinár végén fogunk megválaszolni.
  Bene Tamás, Angyal Róbert

Előadóink

Az előadókról

 • "2021-ben felállítottunk egy Business Central Upgrade csapatot, akik csak és kizárólak régi Dynamics NAV rendszereket frissítenek Business Centralra. Mi azt látjuk, hogy egyre több Dynamics NAV felhasználó hajlandó váltani. A webináron szeretnénk nekik elmondani, hogy hogyan zajlik egy upgrade, hogyan kell felkészülni rá, és milyen előnyöket, hoz az új rendszer."
  Angyal RóbertUpgrade Team Leader
 • "Nagy létszámú, és nagy tapasztalattal rendelkező Upgrade csapatunk van, akik gyors átfutási idővel tudnak profi upgrade-eket vállalni. A magyar piacon egyedülállóan magas kapacitásokkal rendelkezünk ezen a területen. A webinár minden Dynamics NAV-ot használó cégnek hasznos esemény lesz, ahol a Business Central-ra váltás a közel vagy a távolabbi jövőben aktuális lehet."
  Bene TamásAccount Manager

Regisztráció

A webinar október 13-án, szerdán 13:00 órakor kerül megrendezésre. Az esemény megtartásához a GoToWebinar alkalmazást fogjuk használni. A regisztrációhoz kattintson a lenti gombra, amely átvezeti Önt a GoToWebinar jelentkezési felületére. Az adatait kérjük, hogy majd ott adja meg. Várjuk szeretettel!

A GoToWebinar a visszaigazoló e-maileket angol nyelven fogja kiküldeni, de a webinar végig magyar nyelvű lesz!

Idöpont2021. október 13. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések