Idöpont2020. július 16. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Az esemény véget ért

A résztvevőknek köszönjük a résztvételt. Nézze meg eseményen készült képeket, videókat, és tekintse meg az előadás prezentációját.

Tudja, mik az okos-adatok?

Ha a cége holnaptól ezekkel az adatokkal dolgozna, akkor megszűnnének a hibás és elavult adatok, javulna az ügyfelei elégedettségi szintje és a bevételeit is növelhetné.

Ettől már csak egy lépés választja el, mivel már használ ERP vagy CRM rendszert. A Bisnode csapatával közösen megmutatjuk, hogyan tud akár már ma javítani a már rendelkezésre álló adatai megbízhatóságán és az ügyfél-elégedettségen.
 
Felejtse el a manuális adatbevitelt, az adatfrissítést és a hibás adatokat rendszerében! Regisztráljon exkluzív – ügyfeleink számára megrendezett – „Smart Data” webinárunkra.
 
A regisztrálók 30 napos ingyenes Bisnode hozzáférést kapnak!
 
Mire fog választ kapni, ha részt vesz a webinaron?
 
 • Az Ön cége hol tart az adatminőségi trendekhez képest? Hogyan tud javítani helyzetén?
 • Automatikus előrejelző cégminősítés az üzleti partnerek kockázatosságáról & Számlafizetési információk belföldi és külföldi cégekről - Ismerje meg a PartnerControlt-t!
 • Hogyan tud időt sprórolni és egy kattintással megszüntetni a hibás, elavult és hiányzó ügyfél adatokat CRM és ERP rendszerében?
  Ismerje meg a SmartFill-t!

Regisztráció

Regisztrálok a webinarra!

A webinar július 16-án, csütötökön 13:00-kor kerül megrendezésre. Az esemény megtartásához a GoToWebinar alkalmazást fogjuk használni. A regisztrációhoz kattintson a lenti gombra, amely átvezeti Önt a GoToWebinar jelentkezési felületére. Az adatait kérjük, hogy majd ott adja meg. A GoToWebinar a visszaigazoló e-maileket angol nyelven fogja kiküldeni, de a webinar végig magyar nyelven lesz! Várjuk szeretettel!

Előadóink

Az Előadókról

 • "Mindenki hallott már a Big Data fogalmáról, mégis kevesen használják ki igazán az előnyeit. Mi segítünk az üzleti információk értelmezésében. Így lesz a big data-ból smart data."
  Gulyás DorottyaManager, Bisnode
 • "Örülök, hogy együtt dolgozhatunk a COSMO-val, komoly előrelépést jelenthet az együttműködésünkből származó megoldás számos cég ügyfélkezelési folyamataiban."
  Tabányi GergelyManager, Bisnode
 • "A legújabb adatminőségi trendekhez képest sok cég még lemaradásban van. A nagy mennyiségű adatok elemzése, frissen tartása nehézségeket okoznak a legtöbb cégnek, pedig néhány egyszerű technikával jelentős javulást és komoly eredményeket érhetnek el. Mi ebben is tudunk segíteni."
  Hoffmann MiklósPresales Architect, Cosmo Consult
Idöpont2020. július 16. 13:00 - 14:00HelyszínOnline webinar GoToWebinar alkalmazáson keresztül
RészvételIngyenes

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések