Miért váltsunk Business Central-ra?

Miért váltsunk Business Central-ra?

Ha Ön is elgondolkozott már azon, hogy egy szép napon leváltja a meglévő Microsoft Dynamics NAV rendszerét, akkor jó helyen jár! Nagyon sok régi verzión lévő ügyfelet kezelünk mi is, szeretjük a régi verziókat támogatni, de azt gondoljuk, hogy előbb vagy utóbb szükséges lesz a váltás. Miért?

Ez lesz az utolsó upgrade!

Számos előnye van a váltásnak, többek között az is, hogy ez a váltás lesz az utolsó upgrade a vállalata életében, hiszen a Business Central évente kétszer automatikusan a legfrissebb verzióra vált. De mellette szól még, hogy sokkal biztonságosabban üzemeltethető, sokkal jobban skálázható, új dimenziókat nyit meg más Microsoft technológiák irányába, és jóval kevesebb IT üzemeltetetési feladattal jár.

Dedikált Upgrade Csapat

A COSMO CONSULT Csoport összes Dynamics NAV ügyfelének a magyar iroda fogja elvégezni a Business Central átállását. Ez számunkra egy óriási kihívást jelentő feladat, mert legalább 1.000 Dynamics NAV ügyfélről van szó 15 országban.

Egyben óriási lehetőség Önnek is, ha Dynamics NAV-ot használ és upgradelni szeretne! A munkának csak az elején járunk még, de már most rengeteg tudás és tapasztalat csapódott le nálunk, amivel Önt gyorsabban és hatékonyabban tudjuk upgradelni, mint bárki más!

Tudjuk kezelni az egyedi fejlesztéseket, és olyan robotokat használunk a fejlesztéshez, ami a töredékére csökkenti a felmérési és fejlesztési időket. De kapacitásban sem állunk rosszul! Dedikált Upgrade Csapatunk folyamatosan nő, és év végére már több, mint 30-an fognak ebben az üzletágban dolgozni, akik csak és kizárólag upgrade projekteket fognak menedzselni. 

Szeretne fix áras ajánlatot a teljes upgrade projektjére? Jelezze nekünk, és mindent megteszünk azért, hogy a legmagasabb szolgáltatást a legalacsonyabb piaci áron ajánljuk ki!

Tartson velünk és térjen át a legmodernebb technológiára és aknázza ki a Microsoft megoldásokban rejlő lehetőségeket!

Dynamics NAV / Business Central Upgrade Stratégiák

Ahhoz, hogy sikeres legyen egy meglévő Dynamics NAV upgrade Business Centralra számos tényezőt kell figyelembe venni. Ezek alapján mi úgy látjuk, hogy 3 féle lehetőség áll a cégek előtt.

A 3 lehetőség közül egyik sem jobb, mint a másik! Ezt kizárólag a cég igényei és meglévő Dynamics NAV rendszere határozza meg.

Miért éri meg a COSMO-val upgradelni jelenlegi Dynamics NAV rendszerét?

Mert gyorsan és költséghatékonyan ugorhat velünk Business Central-ra!

30+ fős upgrade csapat
Magyarországon csak a COSMO CONSULT tart fenn egy külön csapatot az upgrade projektjeinek. Megvan a tudás és a kapacitás is!
Kiemelkedő tudás és tapasztalat
Az Upgrade Team nálunk éjjel-nappal csak upgrade projekten dolgozik. Olyan tudásra tettünk szert, amivel gyorsan és kedvező áron tudunk upgradelni.
Jól bevált stratégia
Kialakult módszertanunk alapján bármilyen NAV verzióról, bármilyen fejlesztésekkel tudunk upgradelni. Tudjuk, mert csak ezt csináljuk!

Célunk, hogy több mint 1.000 ügyfelünket állítsuk át Dynamics NAV-ról Business Central-ra 2025-ig!

Upgrade tapasztalat ügyfelünktől

Upgrade tapasztalat ügyfelünktől

Ügyfelünk, a Moltech Kft. 2020 második felében döntött úgy, hogy lecseréli 8 éven át használt Dynamics NAV megoldását és átáll Business Centralra. 

A folyamat mindössze 3 hónapig tartott, és érdemi változásokat hozott az értékesítésben! Nézze meg, hogy mindez hogyan zajlott az ügyfelünk szemszögéből!

A Microsoft Dynamics NAV és a Dynamics 365 Business Central funkcionális összehasonlítása

A Microsoft Dynamics NAV és a Dynamics 365 Business Central funkcionális összehasonlítása

Letöltés!

Ha egymással összehasonlítva szeretnénk megvizsgálni a Microsoft Dynamics NAV (Navision) és a Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszereket, akkor érdemes a különböző korábbi Dynamics NAV verziók funkcióit tételesen listába rendezni és ezek alapján összehasonlítani a Business Centrallal. Ebben az e-bookban összegyűjtöttük a legfontosabb funkciókat, amik megkülönböztetik a két vállalatirányítási rendszert.

Dynamics 365 Business Central üzemeltetési lehetőségek

Dynamics 365 Business Central üzemeltetési lehetőségek

Egy termék, három opció

Az ERP piac összes terméke közül a Dynamics 365 Business Central azért is egyedülálló, mert lehetőséget biztosít arra, hogy ugyanazt a megoldást három különböző változatban vehesse igénybe: helyi telepítéssel az ügyfélnél, szolgáltatott szoftverként a COSMO-tól vagy a Microsoft nyilvános felhőjén keresztül.

Dynamics 365 Business Central billentyűparancsok

Dynamics 365 Business Central billentyűparancsok

Szeretne időt spórolni a Dynamics 365 Business Central használata során?

Ebben a dokumentumban összegyűjtöttük a leghasznosabb billentyűparancsokat, amelyek megkönnyíthetik a mindennapi munkáját.