Nyisson új dimenziókat a munkahelyi hatékonyságban a Copilot segítségével

Nyisson új dimenziókat a munkahelyi hatékonyságban a Copilot segítségével

Üdvözöljük a munkahelyi termelékenység új korszakában. A Microsoft 365 Copilot a következő generációs mesterséges intelligencia és a szervezeti adatok kombinációját hozza az Ön asztalára, mindezt munka közben, hogy szavait a világ egyik leghatékonyabb termelékenységi eszközévé alakítsa.

A Copilot a legnépszerűbb Microsoft 365 alkalmazások, például a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Teams és más alkalmazások mellett működik, és valós idejű intelligens támogatást nyújt a felhasználóknak, hogy növeljék kreativitásukat, termelékenységüket és képességeiket. Merüljön el ebben az új világban, és fedezze fel, hogyan segíthet a Copilot új, hatékony munkamódszerek kialakításában.

Introducing Microsoft 365 Copilot | Your Copilot for Work
Copilot a Microsoft Dynamics 365 Business Central rendszerben

Copilot a Microsoft Dynamics 365 Business Central rendszerben

A Copilot számos funkcióval rendelkezik a Business Central rendszerében, többek között:

 • Üzleti elemzések: A Copilot képes automatikusan elemezni az üzleti adatokat, és intelligens javaslatokat tesz a trendek, mintázatok és összefüggések azonosítására.
 • Adatvizualizáció: A Copilot segít a felhasználóknak abban, hogy adataikat érthető és vizuálisan lenyűgöző módon jelenítsék meg. Javaslatokat tesz a legmegfelelőbb diagramok és grafikonok használatára.
 • Automatizált jelentéskészítés: A Copilot képes automatikusan létrehozni üzleti jelentéseket, amelyek segítenek a felhasználóknak a döntéshozatalban és a teljesítményértékelésben.
 • Feladatkezelés és munkafolyamat-automatizálás: A Copilot segít a feladatok nyomon követésében és delegálásában, valamint javaslatokat tesz a munkafolyamatok hatékonyabbá tételére, például a gyakran használt műveletek automatizálására.
 • Integráció más Microsoft 365 alkalmazásokkal: A Copilot segít a felhasználóknak a Microsoft Dynamics 365 Business Central és más Microsoft 365 alkalmazások, mint például az Outlook, az Excel vagy a SharePoint közötti integrációban.
Copilot in Microsoft Dynamics 365 Business Central
Újratervezve a produktivitást mindenki számára

Újratervezve a produktivitást mindenki számára

A Microsoft 365 Copilot egy új szintre emeli a produktivitást, integrálódva a mindennapi alkalmazásokba. Segítségével több időt szentelhetünk a legfontosabb munkafeladatokra, míg a Copilot elvégzi a rutin jellegűeket. Az igazi innováció a Wordben történik: a Copilot aktív partnerként működik az írásban, összefoglalásban és szerkesztésben. Rövid utasítás után az első vázlat elkészítése során a szervezet adatait is felhasználhatja. Képes továbbá szövegrészek átírására, a dokumentum tömörítésére, sőt, a megfelelő kommunikációs stílus kialakításában is segít hangnem-javaslatokkal.

Bemutatkozik a Microsoft 365 Copilot – az Ön új munkatársa

Bemutatkozik a Microsoft 365 Copilot – az Ön új munkatársa

Most a következő generációs mesterséges intelligencia erejét a munka világába visszük a Microsoft 365 Copilot segítségével.

Olvassa el blogbejegyzésünket és tudjon meg többet a Copilot funkcióiról és, hogy ezek hogyan tudják Önt támogatni munkája során.

A Copilot - Az AI erejével fokozza a hatékonyságot a Microsoft 365 alkalmazásokban

A Microsoft 365 olyan kedvelt alkalmazásaihoz, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Teams és számos más alkalmazás, a Copilot kiválóan illeszkedik.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

A Copilot segítségével könnyedén összeállíthatók a meetingek napirendi pontjai, automatikusan készíthetők jegyzetek a megbeszélésekről, és hatékonyan kezelhetők a csapatfeladatok.
 • Meeting előkészítés
 • Feladatok nyomon követése
 • Javaslatokat a hatékony kommunikációra
Microsoft Word

Microsoft Word

A Copilot intelligens javaslatokat tesz a szöveg stílusára, szerkezetére és nyelvhelyességére, segít a dokumentumok vizuális megjelenésének finomításában, és képes automatikusan generálni tartalmat a dokumentumok gyorsabb és hatékonyabb létrehozásához.
 • Sablonok és előre meghatározott stílusok
 • Automatizált tartalomgenerálás
 • Kollaborációs eszközök
Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint

A Copilot intelligens javaslatokat tesz a diák designjára, színsémájára és tipográfiájára, segít a tartalom strukturálásában és optimalizálásában, és képes automatikusan elemezni és vizualizálni az adatokat a lenyűgöző prezentációk létrehozásához.
 • Prezentációtervezési segítség
 • Interaktív elemek hozzáadása
 • Gyakorlás és visszajelzés
Microsoft Excel

Microsoft Excel

A Copilot képes automatikusan elemezni az adatokat, segít a felhasználóknak a bonyolult formulák létrehozásában és hibajavításában, és javaslatokat tesz a munkafolyamatok hatékonyabbá tételére.
 • Adatvizualizáció
 • Adatimport és -integráció
 • Adatvédelmi és biztonsági tanácsok